Dnevni horoskop za 22. decembar

G.S.
Dnevni horoskop za 22. decembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Donosite niz važnih odluka i djelujete odlučno u svojim namjerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u djelo sve ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Imate dobar osjećaj, a ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje pratiti samo unutrašnji osjećaj i ne pričati previše.

Bik

Razmislite o promjeni određenih kriterijuma i uslova u dogovoru sa saradnicima da biste poboljšali svoju poslovnu poziciju. Slobodno možete da insistirate na svojim idejama, jer imate vrlo pouzdane pokazatelje o uspjehu. U svom emotivnom zanosu spremni ste da učinite nešto posebno da biste impresionirali svog partnera.

Blizanci

Neko od saradnika nema dovoljno interesovanja da ispoštuje zajednički poslovni dogovor, što neminovno uslovljava određeni gubitak. Uporno pokušavate u najkraćem roku da riješite neke velike probleme. Skloni ste čestim promjenama raspoloženja, kao i društva koje privlači vašu emotivnu pažnju. Nema razloga da se jogunite i da prigovarate svom partneru zbog nekih sitnica.

Rak

Ponekad treba prihvatiti one najteže okolnosti da biste sebi i drugima dokazali da ste dovoljno dorasli pred najrazličitijim izazovima. Oslonite se na svoju intuiciju. Uz blisku osobu sve možete da prevaziđete na dobar način, neka vas pravilno doziranje mudrosti, emocija i strasti navedu na zajednička ljubavna rješenja.

Lav  

Potrebno je da se usaglašavate sa svojim saradnicima oko uvažavanja različitih interesa da bi svi oko vas osjetili moralnu i materijalnu satisfakciju. Pažnja i razumijevanje koje dobijate u krugu svoje porodice djeluju vrlo podsticajno. Potrudite se da obradujete sve bliske osobe na neki neuobičajeni način.

Djevica

Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno. Ako vam je stalo da promijenite ili poboljšate svoj odnos sa voljenom osobom, onda pokažite više razumijevanja za kriterijume koje koristi druga strana. Razlike u mišljenju ne treba da vas emotivno udaljavaju.

Vaga

Dobre ideje koje imate zahtijevaju i širu podršku od one koju trenutno uživate u krugu saradnika. Sve što želite možete i da ostvarite, ali uz asistenciju i nečiju podršku. Dovoljno ste vješti ili snalažljivi da privolite voljenu osobu na neke svoje zamisli. Nema razloga da vas napušta dobro raspoloženje, nalazite se na korak do zajedničke sreće.

Škorpija

Nalazite se za veliki korak ispred drugih jer umijete tačno da predvidite nečiju reakciju ili odgovor u poslovnim pregovorima. Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim temama ili interesima donosi dugoročniji uspjeh. Emotivni izazovi ponekad predstavljaju dobru priliku da se profiltrira zajednički odnos.

Strijelac

Ulažete veliki napor da ostvarite pozitivne rezultate u svom poslovnom izražavanju, ali postoji slijed događaja koji remeti vaše planove. Važno je da se pravilno organizujete i da ispoštujete sve zadate rokove. Skloni ste čestim promjenama svog emotivnog raspoloženja, nema razloga da gubite nadu ili da se udaljavate od partnera.

Jarac

Umijete da procijenite povoljnu situaciju na poslovnoj sceni i da osmislite dobar nastup ili redoslijed poteza pred saradnicima. Obratite pažnju na razne mogućnost partnerskog udruživanja koje imate. Važno je da prihvatite poslove za koje imate dovoljno znanja ili iskustva. Ipak, sve ide ka pozitivnom raspletu. Pokažite da imate više povjerenja u partnera.

Vodolija

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i na profesionalnu orijentaciju. Ne treba da se opterećujete sa nekim novčanim pitanjima, jer uskoro ćete riješiti i te dileme. Ljubavni događaji koje naslućujete imaju neku neobičnu draž. Dopadaju vam se postupci koje čini partner i to vas navodi da promijenite svoje odluke. Prati vas ljubavna inspiracija.

Ribe

Djelujete zabrinuto zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu da vas uspore u sprovođenju važnih planova koje imate. Ali, pokazaće se da imate vrlo efikasna rješenja i da okolina izuzetno uvažava vaše rezultate. U događajima iz privatnog života nemojte dozvoliti da se o vama šire loši glasovi ili da neko o vama plasira pogrešne priče.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana