Dnevni horoskop za 22. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 22. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Bilo bi dobro da ovaj dan iskoristite za maksimalnu relaksaciju i odmor, jer vas već od početka naredne nedjelje očekuje opterećenje poslovnim obavezama.

Bik

Većina Bikova imaće dobar dan da se kroz takozvani aktivan odmor relaksira, ali i obavi lagane pripreme za narednu sedmicu.

Blizanci

Iako bez konkretnih razloga za nezadovoljstvo, za očekivati je da danas Blizanci pokažu izraženu nervozu i nedostatak takta u komunikaciji.

Rak

Prilično miran i stabilan dan za obavljanje onih najneophodnijih poslova po kući i eventualno da odvojite malo vremena za pripremni razgovor sa profesionalnim saradnicima.

Lav

Za najtipičnije predstavnike znaka Lava danas bi možda nabolje bilo da djeluju iz ilegale i tako izbjegnu eventualne stresne situacije.

Djevica

Pridržavajte se svog detaljno isplaniranog plana nedjeljnih aktivnosti i nema razloga za brigu. Razmislite i o prihvatanju poziva za rekreativne aktivnosti od strane prijatelja.

Vaga

Uz dobru organizaciju imate realne šanse da sve zamišljeno danas odradite na sasvim zadovoljavajući način. Ništa novo na vašem ljubavnom horizontu nema u najavi.

Škorpija

Ma koliko se trudili, danas nećete baš lako sprovesti svoj plan aktivnosti. Umjesto forsiranja najbolje da se oslonite i prepustite najvažnije konce u ruke osobi od povjerenja.

Strijelac

Zamor materijala zbog velikog profesionalnog angažovanja u prethodnom periodu vidljiv je kod većine Strijelaca, postepeno smanjujte opterećenje i dovoljno se odmorite.

Jarac

Relativno miran dan Jarčevi bi mogli da iskoriste za provjeru i završetke poneke zaostale obaveze i da bi što lagodnije dočekali sljedeći talas profesionalnog angažovanja.

Vodolija

Ukoliko imate baš nešto neophodno da završite nema odlaganja, ali ako baš nije toliko urgentno odvojite dovoljno vremena za odmor i punjenje radnih baterija.

Ribe

Drugi dan vikenda donosi Ribama više situacija nekih iznenadnih i ubrzanih dešavanja, ali i podsjetnik da ne ostavljaju poslovne pripreme za posljednji čas.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana