Dnevni horoskop za 21. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 21. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Razgovarajte otvoreno sa partnerom i insistirajte na dokazivanju istine. Ne treba da se zavaravate iluzijama. U zajedničkom interesu je da se poslovno-finansijski rizik svede na minimum. Korektno poštujte dogovor. Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga

Bik

Važno je da pažljivo birate riječi koje izgovarate pred svojim partnerom. Sve može da se saopšti na neki suptilniji način. Djelujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Pravilno procijenite redoslijed poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhitri. Nemojte precjenjivati lične mogućnosti, opustite se.

Blizanci

U susretu sa voljenom osobom, važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće, ako imate dovoljno stila.  Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe. Nalazite se u sjajnoj formi.

Rak

Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumijevanja za vaše izgovore.

Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbjegavajte pretjeranu razmetljivost. Prijaće vam izlazak ili susret sa prijateljima.

Lav

Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Djelujete provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat.

Pretjerujete u svojoj želji da ostavite snažan utisak na saradnike. Vaše ponašanje ukazuje na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti. Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Djevica

Kod vas provijava dobra volja i emotivna nota, a kod vašeg partnera smisao za lijepim i korisnim stvarima. Sjajno se dopunjavate. Obratite pažnju na različite detalje u novim pregovorima. Poslovno nadmudrivanje ponekad djeluje suviše zamorno. Važno je da uskladite svoje misli i osjećanja.

Vaga

Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da vas vezuju iste emotivne potrebe. Nalazite se u dobroj formi i djelujete vrlo pozitivno na svoju okolinu. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Predstavite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Škorpija

Djelujete napeto, počinje da vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite svoje kriterijume. Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vješto brani svoje poslovne interese. Izbjegavajte neke naporne ili stresne situacije koje vas zamaraju.

Strijelac

U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate. Obratite pažnju na koristan savjet, uvek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu zajedničkih rješenja. Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Jarac

Ukoliko vas muče ljubavne dileme, razmislite šta je pravi povod za vašu nesigurnost. Nemojte unaprijed optuživati partnera. Sve se nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima uspješnog poslovanja. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Vodolija

Primjećujete da partner lukavo i vješto ignoriše vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvijek postoji faktor iznenađenja. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Ribe

Između vas i partnera provijava nepovjerenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše. Nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite određene uslove i da promijenite poslovnu taktiku. Posvetite pažnju stvarima koje pozitivno utiču na vaše raspoloženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana