Dnevni horoskop za 21. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 21. novembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Nema razloga da sumnjate u svoja osjećanja ili riječi koje izgovora voljena osoba. Djelujete isuviše strogo. Neko vam nameće različite obaveze. Izbjegavajte javnu raspravu i situacije koje vas dodatno zamaraju. Prijaće vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Bik

Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osjećanjima i strastima. Imate dobar predosjećaj u poslovnim procjenama. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da djelujete dobronamjerno. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Blizanci

Često mijenjate raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Oslanjate se na ličnu procjenu, ali samostalnost ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvijek donijeti ispravnu odluku. Prijaće vam aktivan odmor i psihofizička relaksacija.

Rak

Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra zaljubljenim pogledom ili sa toplim osmijehom na usnama. Prepustite se svojoj inspiraciji. Prihvatite nove ideje sa namjerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmjerava na kreativno izražavanje i djelovanje. Priuštite sebi omiljenu zabavu kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Imate utisak da partner uporno prikriva izvjesne detalje ili istinu, što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovni neuspjeh, ne budite nepravedni prema osobi čije namjere ne poznajete dovoljno. Izbjegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Djevica

Važno je da vaše ideje ili emotivna interesovanja nailaze na pozitivan odgovor. Partneru je stalo da vas ohrabri i odobrovolji. Neko vam jasno daje do znanja da se nalazite u dobroj poziciji. Važno je da procijenite najbolji trenutak za akciju i da nadmudrite potencijalne rivale. Djelujete aktivno i nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vaga

Ako vam je stalo do susreta sa jednom osobom, nemojte oklijevati. Potrudite se da stvorite ljubavnu atmosferu. Pažljivo razmislite o alternativnim rješenjima koja vam stoje na raspolaganju. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Škorpija

Očekuje vas nerazumijevanje ili nova rasprava u susretu sa voljenom osobom. Različito ste orijentisani. Potrebno je da dovršite neke započete poslove, čak i kada postoje različita mišljenja među saradnicima. Potrudite se da razriješite svoje unutrašnje konflikte.

Strijelac

Partner od vas očekuje originalan nastup i određene zavodničke manire. Nemojte štedjeti na svojim osjećanjima i pažnji. U rješavanju poslovnih dilema upotrijebite svoje intelektualne sposobnosti, važno je da demonstrirate znanje i praktična rješenja. Prati vas sjajno raspoloženje i imate dovoljno energije.

Jarac

Tople emocije uvijek djeluju ljekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vrijedi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbjegavate sumnjive ponude. Usmjerite misli u pozitivnom pravcu.

Vodolija

Nema razloga za lažnu skromnost u društvu voljene osobe. Pokažite da umijete da zablistate punim sjajem i zanosom u pravom trenutku. Nalazite se u sjajnoj prilici da utičete na poslovni dogovor ili da udvostručite svoje rezultate. Potrebno je da preuzmete inicijativu. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u odabranom društvu, akumulirajte pozitivnu energiju.

Ribe

Prihvatite partnerovu ideju ili rješenje. Nema potrebe da se emotivno nadmudrujete u mrtvoj trci u kojoj nema pobjednika. Ulažete veliki napor, ali neko nema poštovanja za vaše rezultate i zasluge. Ipak, vi ste osoba koja neće dozvoliti da osporavaju vašu ulogu. Važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju, opustite se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana