Dnevni horoskop za 21. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 21. novembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Moguće je da će vam naletjeti dobra poslovna prilika, ali nemojte da se iznervirate ukoliko se dogovor ne konkretizuje baš sada, ali vam svakako otvara brojne mogućnosti u narednom periodu. I partner i vi ste spremni da se otvorite, da konačno progovorite o onome što vas muči i naravno – podignete svoj odnos na viši nivo. Jačajte imunitet.

Bik

Bikovi mogu imati povremenih nerazumijevanja sa saradnicima i kolegama, a pogotovo nadređenima. Mogu se javiti problemi sa papirima, dokumentacijom, ali uspjećete sve to da regulišete. Iako mislite da je i dalje bolje skrivati neke stvari od voljene osobe, znajte da će vas to samo dodatno udaljiti. Nervoza, napetost.

Blizanci

Ne žurite danas i provjeravajte sve informacije koje do vas budu dolaze iz različitih izvora, jer su moguća pogrešna tumačenja. Više osoba je može biti zainteresovano za vašu malenkost, što svakako prija, al ii baca u tešku dilemu. Vodite računa o ishrani.

Rak

Odličan dan je pred Rakovima, vi ćete u biti prvom planu iskoristite ovaj trenutak maksimalno da se dokažete i sebe stavite u prvi plan. Ispoštujte voljeno biće i bavite se stvarima koje odgovaraju i jednoj i drugoj strani. Treba da se čuvate prehlada i virusnih infekcija.

Lav

Mnogo rada, mnogo truda i uložene energije, a rezultati osrednji. Ne nervirajte se, ovo je samo prolazan loš period. Uz malo obostranog truda sa partnerom sve može da de sa lakoćom riješi, zato ne trošite vrijeme na neke bezvezne sitnice.Meteoropatske reakcije.

Djevica

Ako postoje neke stvari koje niste završili, sada je pravi trenutak da ih odradite, bez većih posljedica. Ljubavni aspekti su vam naklonjeni za neko fino putovanje, ili neki drugi hedonistički užitak.Čuvajte se prehlade.

Vaga

Danas biste mogli imati osjećaj da obavezama nema kraja i da ste zaglavljeni, ali možete računati na pomoć osoba iz bliskog okruženja. Iskoristite dan za druženje sa prijateljima, prijaće vam širi krug ljudi i opuštena atmosfera.

Moguće su sportske povrede, zagrijte se pred treninge i nemojte se preforsirati.

Škorpija

Poslovno vam se može otvoriti nešto o čemu već dugo razmišljate, što priželjkujete.Svu energiju bi trebalo usmjeriti na ljubav i planiranje strategije za osvajanje osobe koja vam se veoma dopada. Osjetljivost kardiovaskularnog sistema.

Strijelac

Možete očekivati par neprijatnih situacija sa nekim od saradnika ali će se to uspješno okončati. Da biste nastavili kvalitetnu vezu, potrebno da definišete šta to ne funkcioniše u vašem odnosu.Napetost, nervoza.

Jarac

Biće dosta izazova na polju komunikacije i dosta konfuznih detalja u saradnji sa najbližim okruženjem, što može eskalirati raspravama širih razmjera. Preporuka je da ovaj period iskoristite za neko lijepo putovanje, za zajedničke aktivnosti van kuće. Vodite računa o redovnoj i pravilnoj ishrani.

Vodolija

Neki od vas mogu da krenu na dodatno poslovno usavršavanje, što će u narednom periodu rezultovati odličnim prilikama. Potrudite se da popravite svoj odnos i zajedničkim snagama se bacite na neke planove i zajedničke aktivnosti. Stres, nervoza, potreban vam je kvalitetan san.

Ribe

Imaćete podršku osoba koje su vam važne i moći ćete sebe i svoje kvalitete da stavite u prvi plan. Samo naprijed. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu tokom ove sedmice ući u novu emotivnu priču.Promijenljivo raspoloženje,

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana