Dnevni horoskop za 21. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 21. jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Nije realno očekivati da svi mogu i žele da isprate vaš neumorni radni tempo, pa biste mogli danas da pokažete dozu fleksibilnosti i za nijansu usporite. Povoljne okolnosti su i u finansijskom segmentu, mogući su prilivi iz više izvora.

Bik

Ono na šta treba da obratite pažnju jesu odnosi sa kolegama na poslu, verbalne rasprave i spletke su moguće, jer je konkurencija prisutna svuda oko vas. Mogli biste danas da konkretnu inicijativu prepustite drugoj strani, a vi se opustite.

Blizanci

Za savladavanje novonastalih poslovnih prepreka koristiće vam razumijevanje i dobra komunikacija sa provjerenim dugogodišnjim saradnicima. Iako možda ima više osoba koje su zainteresovane za vas, vama trenutno mnogo više prija kontakt i opuštenost sa prijateljima što i nije tako loše.

Rak

Brzopletost i površno sagledavanje stvari mogu dovesti do verbalnih sukoba i nesuglasica sa poslovnim okruženjem. Nema astroloških naznaka nekih kapitalnih promjena na polju ljubavi za danas, uglavnom ste preokupirani sami sobom i brojnim obavezama.

Lav

Veoma povoljan dan mogu očekivati osobe rođene u znaku Lava, posebno ako se pojavi mogućnost započinjanja novog poslovnog projekta. Očekuje vas podrška nadređenih. Ono što bi moglo da zatalasa današnju rutinu jeste izlazak i lijep provod sa dobrim društvom.

Djevica

Nemojte previše analizirati svoje postupke i odluke već morate brže reagovati i u trenutku ih donositi. Ista meta isto odstojanje pa ako ste zadovoljni aktuelnim ljubavnim stanjem uživajte, u suprotnom sačekajte bolji trenutak za veće angažovanje.

Vaga

Začkoljice u dijelu tehničke organizacije mogu vas malo poremetiti i usporiti, ali nikako nisu nepremostiva prepreka. Razmišljajte o nekom zajedničkom putovanju, odmoru, inostranstvu. Pazite na ishranu i više se krećite.

Škorpija

Povremeno slabiji fokus i koncentraciju shvatite kao upozorenje da ne radite više poslova istovremeno. Pokušajte da se opustite i prepustite prirodnom slijedu događaja bez mnogo razmišljanja. Dovoljno se naspavajte.

Strijelac

Kraj radnog dana trebalo bi da dočekate sa objektivnim razlozima da budete zadovoljniji nego što ste mogli zamisliti, u najpozitivnijem profesionalnom scenariju.

Jarac

Bez nerviranja, ukoliko danas budete morali neke korekcije da napravite na putu ka realizaciji postavljenih zadataka ipak ćete stići sve da odradite kako treba. Izvjesna doza fleksibilnosti i razumijevanja.

Vodolija

Sasvim solidan dan na polju profesionalnog angažovanja za većinu Vodolija značiće i razlog za zadovoljstvo. Potrudite se da neke dogovore okončate na najbolji mogući način. Iako ima dešavanja vezanih za novu simpatiju, sve to ide sporo.

Ribe

Nije preporučljivo da se danas bavite dodatnim poslovima, odradite prvo ono najvažnije u sferi već zacrtanog. Ukoliko je potrebno zatražite pomoć. Imate veoma dobre astrološke predispozicije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana