Dnevni horoskop za 21. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 21. februar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

 

Ovan (21.3.-20.4.)

Bez nečijeg prisustva osjećate emotivnu prazninu. Teško Vam je da izrazite svoja osjećanja i namjere pred bliskim ljudima. Interesuju vas konkretni rezultati i mogućnost za ubrzanim napredovanjem na poslovnoj ljestvici. Obratite pažnju na svoj stil izražavanja. Pratite svoj unutrašnji glas i potrebe, opustite se.

Bik (21.4.-21.5.)

Budite iskreni u susretu sa voljenom osobom. Uzajamno povjerenje je neophodno i djeluje ljekovito. Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje pokušajte da kontrolišete svoju osujećenost ili nezadovoljstvo. Obratite pažnju na pravilniju ishranu i zdraviji način života.

Blizanci (22.5.-21.6.)

Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije signale ili na ljubavnu poruku. Privlače vas veliki izazovi i mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Rak (22.6.-22.7.)

Vaše emotivne nemire neko objašnjava na pogrešan način. Nažalost vaša opravdanja donose suprotne efekte. Ideju koju imate ne treba isticati kao najbolje poslovno rješenje, strpljivo sačekajte nečiju podršku. Djelujete napeto, opustite se od suvišnih briga.

Lav (23.7.-22.8.)

Ponašate se previše izbirljivo i zahtjevno pred bliskim osobama na kraju ne dobijete koliko zaslužujete. Svako od saradnika želi da zauzme što bolju poziciju koja garantuje novi poslovni uspjeh ili prestiž na društvenoj ljestvici. Izbjegavajte pretjerivanje, usporite svoj ubrzani ritam.

Djevica (23.8.-22.9.)

Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan dolazi sama po sebi. Potrebno vam je nečije razumijevanje. Neko vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Izbjegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Vaga (23.9.-23.10.)

Situacija koju želite da predstavite ili nametnete kao dobro rješenje po nečijem mišljenju djeluje kao loš izbor. Realno sagledajte svoje mogućnosti i strpljivo sačekajte na uslove koji vam nedostaju. Neko ne može da vam omogući poslovni dobitak. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opuštanja.

Škorpija (24.10.-22.11.)

U susretu sa voljenom osobom potrebno je da pokažete istančan sluh i široke vidike za zajedničke planove. Nemojte rješavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Prijaće vam više sati zdravog sna, opustite se.

Strijelac (23.11,-21.12.)

Stalo vam je da djelujete kao perfekcionista koji sve drži pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Poslovno-finansijski ili lični izazovi uvijek može da se pretoči u uspjeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Jarac (22.12.-21.1.)

Nečija poruka može da se tumači na različite načine, a za vas je istinito ono što želite da čujete. Budite razumni, trenutni neuspjeh treba da vas motiviše na dodatnu upornost ili na želju za prevazilaženjem ličnih slabosti. Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Vodolija (22.1.-19.2.)

Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite emotivni poraz i da se zavaravate lažnim nadama. Pohvale koje dobijate od saradnika djeluju podsticajno i obavezujuće. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima Izbjegavajte situacije koje vas psihički uznemiravaju.

Ribe (20.2.-20.3.)

Važno je da se pripremite za romantičan susret. Neko vas podstiče na pozitivno raspoloženje. Ponekad postoji razlika u poslovni interesima. Nemojte dozvoliti da vam neko nameće inferiorni položaj. Nema razloga za zabrinutost, opustite se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana