Dnevni horoskop za 22. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 22. avgust

Pročitajte dnevni horoskop za svoj znak i saznajte kakav dan vas očekuje.

Ovan

Kod vas provijava dobra volja i emotivna nota, a kod vašeg partnera smisao za lijepo i korisno. Sjajno se dopunjavate. Obratite pažnju na različite detalje u pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova.

Bik

Osjećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. Nema potrebe da se eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima.

Blizanci

Imate utisak da partner uporno prikriva izvjesne detalje ili istinu, što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovni neuspjeh, ne budite nepravedni prema osobi čije namjere ne poznajete dovoljno.

Rak

Moguće je da ste nehotično povrijedili nečija osećanja, glas savjesti vas podsjeća na iskreno izvinjenje. Pravilna informisanost pruža širu mogućnost za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje.

Lav

Upotrebljavate suviše stroge kriterijume pri procjeni nečijeg ponašanja. Nepravedno kritikujete voljenu osobu. Morate da imate dovoljno hrabrosti da biste prihvatili odgovornost za ono što ste učinili. Situacija će se riješiti, nema razloga za zabrinutost.

Djevica

Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i emotivno izražavanje. U prilici ste da završite posao što će vam donijeti psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Budite dosljedni u svojim namjerama.

Vaga

Partner umije da vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju povod za zajedničku sreću i zadovoljstvo. Neko pokušava da vas navede na drugačije mišljenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova.

Škorpija

Važno je da razumijete nečiju emotivnu slabost ili nedostatak moralne hrabrosti. Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji ili u odnosu sa poslovnim partnerima.

Strijelac

U emotivnom smislu, djelujete pomalo provokativno na voljenu osobu. Kontrolišite svoje strasti. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti, što remeti poslovnu saradnju.

Jarac

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore. Pogađa vas nečije ponašanje ili nepravda pri poslovnoj saradnji. Važno je da se stvari završavaju na dobar način.

Vodolija

Upotrijebite neke skrivene adute. U odnosu sa voljenom osobom, na zaobilazan način možete da ostvarite svoje ljubavne namjere. Jasno vam je da neko ugrožava poslovno-finansijske interese, ali vaš napor ne donosi pozitivan efekat.

Ribe

Pokušajte da usrećite porodicu. Važno je da razumijete i odgovorite na nečije emotivne potrebe. Vaš način razmišljanja djeluje pozitivno na okolinu i obećava zajednički uspjeh ili dobitak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana