Dnevni horoskop za 21. april

G.S.
Dnevni horoskop za 21. april

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Voljena osoba ponekad ima velike zahtjeve, ali vi umijete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu udvoje. Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lijepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zračite pozitivnom energijom.

Bik

Važno je da pravilno odgovorite na nečija pitanja. Očekuje vas sjajno raspoloženje u društvu voljene osobe. Ponekad sve djeluje relativno ili neobično. Poslovne prilike izgledaju drugačije kada se posmatraju sa različitih aspekata. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Blizanci

Ublažite ton kojim se obraćate voljenoj osobi. Obavezno prihvatite nečije izvinjenje. Izbjegavajte sukob sa osobom koja osporava vaš način razmišljanja i poslovne rezultate. Uvijek postoji zaobilazno rješenje. Izbjegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Rak

Djelujete rezervisano i nepoverljivo, ali partner nema namjeru da razuvjerava vaše sumnje. Nedostaje vam dobar uvid u različite tokove poslovnih događaja. Prihvatite novu lekciju o poslovnim odnosima. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Lav

Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, jer ako imate dovoljno mašte sve je moguće promijeniti u pozitivnom pravcu. Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza možete riješiti svoje probleme. Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Djevica

Vaši emotivni utisci i raspoloženje se mijenjaju u zavisnosti od društva u kome se nalazite. Željeli biste da produžite samo one prijatne momente.

Potvrđuje se zlatno pravilo da je važnije znati i umjeti, nego imati. Pravilan način razmišljanja i djelovanja donosi uspješne rezultate.

Obratite pažnju na uredniji način života, potrebno vam je više sna.

Vaga

Ponekad je teško podvući jasnu crtu ili postaviti znak jednakosti, između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Ugledajte se na jednu uspješnu osobu iz svoje okoline i nemojte rizikovati bez prijeke potrebe. Završite započeti posao u predviđenom roku. Prijaće vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Škorpija

Vještim potezima umijete da ostvarite svoje emotivne namjere. Partner vam ugađa na različite načine, dok se vi zadovoljno osmjehujete. Podstičite kod sebe radoznalost i kreativno raspoloženje. U susretu sa saradnicima, očekuje vas novo ili poučno iskustvo. Nalazite se u sjajnoj formi.

Strijelac

U odnosu sa voljenom osobom, postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i uzajamnog povjerenja. Potrebno je da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko neće tolerisati vaše izgovore ili poslovne propuste. Prijaće vam rekreacija ili boravak u prirodi.

Jarac

Ponekad je teško postaviti znak jednakosti između glasa razuma i uzavrelih emocija. Neko vas izaziva na emotivnu reakciju. Najbolje se osjećate kada sve držite pod strogom kontrolom i kada se potvrđuju vaše poslovne procjene. Prijaće vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Vodolija

Uzalud razmišljate o nekom uzbudljivom susretu ili o pogrešnoj osobi koja nije u vašem emotivnom dometu. Djelujete netaktično u susretu sa saradnicima i uporno pokušavate da nametnete svoje stavove. Važno je da kontrolišete impulsivnu stranu svoje prirode.

Ribe

Primjećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost da izrazi svoje namjere. Razmislite o svojim manama. Neko pokušava da vam nametne svoje rješenje ili određene uslove. Nema razloga da se upuštate u javnu raspravu. Prijaće vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana