Dnevni horoskop za 20. oktobar

Srna
Dnevni horoskop za 20. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Partner ne može da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Nažalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne vjerujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubjedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor.

Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Bik

Ukoliko vas opterećuju nove emotivne sumnje, razgovarajte iskreno sa voljenom osobom i insistirajte na dokazivanju istine. Nerazumijevanje u dogovoru sa saradnicima prolongira dalje planove i zajedničku akciju. Prihvatite kompromis.

Prijaće vam iskreni razgovor i povjeravanje, opustite se.

Blizanci

Emotivna situacija se mijenja, ali ne treba da se uljuljkujete lažnom nadom. Budite promišljeni, prije nego što progovorite.

Nemojte preuveličavati svoje znanje ili sposobnosti. Ponekad sitni detalji odlučuju o završnim rezultatima. Večernje sate posvetite relaksaciji ili nekom omiljenom hobiju.

Rak

Ne dozvolite partneru da se udaljava od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na poslovnu organizaciju i dobru volju. Uživajte u lijepim stvarima, opustite se.

Lav

Stalo vam je da privučete nečiju pažnju, preostaje vam da upotrijebite svoje zavodničke manire i da osmislite originalan nastup. Ukoliko vam je stalo da se razlikujete od drugih, budite dovoljno efikasni i ubjedljivi pred saradnicima. Potrudite se da uljepšate svoje raspoloženje.

Djevica

Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Djelujete vrlo provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspeh. Vaše ponašanje ukazuje na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti. Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Vaga

Često mijenjate raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru.

Oslanjate se na ličnu procjenu, ali samostalnost ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvijek donijeti ispravnu odluku.

Prijaće vam aktivan odmor i psihofizička relaksacija.

Škorpija

Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namjere. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje. Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, djelujete veoma ubjedljivo na svoju okolinu. Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Strijelac

Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa bliskom osobom. Potrudite se da uzvratite na sličan način, budite dovoljno maštoviti. Suočavate se sa novim i napornim obavezama, važno je da utičete na nečije mišljenje da biste ubrzali zajedničku akciju. Prijaće vam izlazak ili boravak u prirodi.

Jarac

Budite iskreni u susretu sa voljenom osobom. Uzajamno povjerenje je neophodno i djeluje ljekovito. Ukoliko vam se ne dopada nečije ponašanje, pokušajte da kontrolišete svoju osujećenost ili nezadovoljstvo. Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdraviji način života.

Vodolija

Nema razloga da se uljuljkujete lažnim nadama ili emotivnim fantazijama. Sigurno je samo ono što je provjereno.

Svoje interese ne treba da vezujete samo za određeni tim saradnika, već dozvolite sebi mogućnost šireg pogleda na poslovnu angažovanost. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Ribe

Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje namjere, ali nedostaje vam volja da se angažujete pred bliskom osobom.

Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cijenu ili granicu.

Upotrijebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite napetost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana