Dnevni horoskop za 20. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 20. februar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak i novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cijenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savjet. Prijaće vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Bik

U susretu sa voljenom osobom sve može da se promijeni na jednostavan način, pokažite dobru volju i spremnost na prilagođavanje. Neko vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da vas iritira svojim ponašanjem. Potrudite se da ostvarite svoje namjere. Važno je da sačuvate prisebnost duha.

Blizanci

Djelujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumijevanja, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku. Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu. U večernjim satima prijaće vam odmor ili psihofizička relaksacija.

Rak

Moguće je da ste nehotično povrijedili nečija osjećanja, glas savjesti vas podsjeća na iskreno izvinjenje. Pravilna informisanost pruža širu mogućnost za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje. Važno je da uspostavite harmoničan odnos sa okolinom.

Lav

U susretu sa voljenom osobom sve izgleda skoro idealno, ne treba da kvarite utisak o zajedničkoj sreći. Ponekad je nužno upotrijebiti tajnu formulu koja donosi veliki uspjeh i lično zadovoljstvo. Dokažite da posjedujete profesionalne manire. Važno je da poboljšate svoju psihofizičku formu.

Djevica

Ako su vaša osjećanja u skladu sa glasom razuma, postupite kao što vam nalaže savjest. Nema razloga da osjećate krivicu. Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan. Ponekad je teško objasniti pravi uzrok ili posljedicu. Prijaće vam zabavni sadržaji i relaksacija.

Vaga

Potrebno je da riješite svoje emotivne dileme prije nego što vas neko uhvati na djelu ili vas iznenadi. Pretjeranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Potrudite se da završite započete poslove. Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Škorpija

Važno je da se osjećate prijatno uz voljenu osobu. Osećaj povjerenja ili bliskosti u vama budi neku skrivenu snagu. Budite pažljiviji pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju. Prijaće vam neka lakša dijeta, izbjegavajte nezdravu hranu.

Strijelac

Upotrijebite svoj šarm i odgovorite na nečiji poziv ili na poruku. Prijaće vam novi susret. Pokažite okolini da posjedujete različite sposobnosti koje garantuju zajednički uspjeh. Emotivna afirmacija u vama pokreće novu snagu.

Jarac

Partner se žali na vašu učestalu rasejanost ili zaboravnost. Ispravite na vrijeme svoje propuste. Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rješavate svoje poslovno-finansijske dileme. Izbjegavajte loše navike ili depresivno raspoloženje.

Vodolija

Potrudite se da budite dovoljno šarmantni pred osobom koja testira vaše duhovne kvalitete i lične sposobnosti. U susretu sa saradnicima bolje je da se usredsredite na trenutnu situaciju, nego da se bavite dalekim prognozama. Prijaće vam vitaminska ishrana i više tečnosti.

Ribe

U susretu sa bliskom osobom prikrivanjem istine samo odlažete rješavanje problema. Postupite po svojoj savjesti. Neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Potrudite se da završtite započeti posao u predviđenom roku. Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, opustite se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana