Dnevni horoskop za 2. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 2. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Svijet oko vas izgleda mnogo bolje ili ljepše kada se nalazite u pozitivnom okruženju i uz blisku osobu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i da korigujete svoj propust. Razmislite kome treba da se obratite za podršku.

Bik

Ponekad stvari izgledaju potpuno drugačije u odnosu na nečiju priču i obećanja. Provjerite nečiju emotivnu naklonost. Novi događaji remete vaše planove i koncentraciju. Na kraju, morate da prihvatite kompromis kao utješno rješenje.

Blizanci

U susretu sa voljenom osobom, dobra volja čuda čini. Dovoljno je da vidite osmijeh zadovoljstva na licu drage osobe. Potrebno je da odredite svoje poslovne ciljeve i da izmirite postojeće račune, nemojte dozvoliti da vas neko preduhitri.

Rak

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osjećanja progovore. Pogađa vas nečije ponašanje ili nepravda pri poslovnoj saradnji. Važno je da se stvari završavaju na dobar način.

Lav

Pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada. Skloni ste čestim promjenama raspoloženja. Poslovni problem sa kojim se trenutno suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje ili koncentraciju.

Djevica

Djelujete suviše uznemireno i imate loš predosjećaj, ali na sreću partner umije da vas oraspoloži u pravom trenutku. Pokušavate da odložite susret sa saradnicima koji očekuju konkretne odgovore ili određeni vid poslovnog ustupka.

Vaga

Pokušajte da razumijete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Pred vama su različite obaveze koje zahtijevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju.

Škorpija

Važno je da se osjećate prijatno uz voljenu osobu. Osjećaj povjerenja ili bliskosti u vama budi neku skrivenu snagu. Budite pažljiviji pred osobom koja vas obavezuje na određene uslove ili na poslovno-finansijsku saradnju.

Strijelac

Izbjegavajte novu porodičnu ili partnersku raspravu. Najbolje se osjećate uz osobu koja razumije vaše ideje i emotivne potrebe. Zbog različitih pravila koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromis ili utješnu varijantu.

Jarac

Voljena osoba ima dobre namjere, ali ne uspijeva da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili vidite. Ne vjerujete u nečija obećanja i zato provjeravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju.

Vodolija

Važno je da se pripremite za romantičan susret. Neko vas dodatno podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje. Ponekad je teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje u rješavanju poslovnih interesa. Nemojte dozvoliti da vam neko nameće inferioran položaj.

Ribe

Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtijevaju blic procjenu i brzo prilagođavanje. Moguće je da improvizujete samo do određene granice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana