Dnevni horoskop za 2. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 2. januar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Izvijesni detalji mogli bi da vas koče i ovog dana, ali većina tipičnih Ovnova trebalo bi da se sa svim tim izbori bez većih problema. Svi jaki osvajački aduti mogu danas doći do izražaja, pa je potpuno logično da ih iskoristite i budete aktivniji nego inače. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Moraćete možda danas malo više da se bavite greškama i propustima koji su nastali u prethodnom periodu, a prvenstveno su vezani za papirologiju. Malo je vjerovatno da bude onih spektakularnih dešavanja, ali za početak biće dovoljno da pokažete nešto veću želju i volju, ako ništa drugo onda barem da se previše ne ulijenite i uspavate. Zdravlje casvim zadovoljavajuće.

Blizanci

Prosječan radni dan je pred većinom Blizanaca i svi najvažniji profesionalni parametri trebalo da ostanu u već postojećim okvirima, uz najavu proširenja. Uz pozitivan oreol ličnog šarma i najveći dio pratećih okolnosti biće naklonjen blizanačkim naporima da urade nešto direktno i konkretno na polju ljubavnih relacija. Samo naprijed. Pojačana nervoza.

Rak

Rakovi će morati da koriguju neke sitnije propuste, ispravljaju greške, a sve će to ići teško i bezvoljno. Još uvijek ste pod uticajem praznika i baš vam nije do posla. Sjajan dan vas pak očekuje na ljubavnom planu jer su se strasti pokrenule. Zdravlje odlično.

Lav

Bezmalo svi lavovski potezi trebalo bi da budu uspješni i nagrađeni odgovarajućom satisfakcijom na poslovnom planu. Oprezni budite sa finansijama. Bilo bi mudro da ipak zadržite neophodni minimum racionalnosti i kontrole nad porivima, jer tu ipak postoje realne šanse da se povremeno pretjera, najviše nepraktičnim očekivanjima od druge strane. Zdravlje vrlo dobro.

Djevica

Jedan korak napred, nazad dva, tako bi otprilike mogao da protekne ovaj dan kod većine Djevica. Samo bez nerviranja. Slobodne Djevice, ova sedmica nije najsjajnija za ljubavna pitanja, niti za nove emotivne početke, niti za to da se vraćate u prošlost i razmišljate o njoj. Zdravlje bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Opterećeni ste obavezama i svojim planovima vezanim za posao i finansije i potpuno ćete se posvetiti rešavanju nekih bitnih situacija i obaveza. Veoma dobra astrološka klima pratiće Vage i tokom ovog dana uz moguće prijatno iznenađenje, pa se očekuje da budete aktivniji više nego ikad. Potreban vam je odmor.

Škorpija

Pred Škorpijama je radni dan prožet velikim angažovanjem na polju profesionalnih aktivnosti, pa nestrpljivost i nervoza mogu posebno biti naglašeni u komunikaciji sa kolegama. Iako možda niste bili sigurni kako se odvija situacija kada je vaša nova simpatija u pitanju, danas možete dobiti potvrdu da je zainteresovana za bolje upoznavanje. Čuvajte se respiratornih infekcija.

Strijelac

Izuzimajući moguće nestrpljenje i par nervoznih reakcija zbog toga sve ostalo na polju poslovnih aktivnosti trebalo bi da ide na ruku Strijelčevima tokom ovog dana. Od vas se očekuje da više nego inače date svoj najkonkretniji doprinos kako bi bili uspješniji na polju ljubavi. Zdravlje vrlo dobro.

Jarac

Prateće okolnosti zahtijevaju maksimalan oprez, posebno u vezi poštovanja polja kompetencija i načina djelovanja. Odnosi sa saradnicima su na ivici pucanja, moraćete da pronađete neko riješenje ili dogovor.Potrudite se da ne provocirate i ne podbadate jedno drugo, a ako se neke stvari koje ne biste željeli, potegnu kao aktuelne pokušajte da eliminišete mogućnost neke žešće rasprave. Moguća glavobolja.

Vodolija

Potražite i pomoć od kolega, pa makar jedan dio posla prebacite na njih, jer zatrpani obavezama u žurbi možete napraviti ozbiljnije propuste za koje će vam trebati mnogo više vremena da ih ispravite. Trebaće vam dosta podrške i razumijevanja od drage osobe, kako biste što lakše prebrodili par kriznih situacija u sferi ljubavi, tokom ovog dana. Moguća glavobolja.

Ribe

Najveći broj Riba pratiće ovog utorka suočavaće se sa pojačanim pritiskom na polju profesionalnih aktivnosti, ili će makar takav utisak imati. Ipak, nema razloga za velike brige. Neko ima ozbiljne namjere da vas osvoji i svojom upornošću će i uspijeti. Moguća glavobolja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana