Dnevni horoskop za 2. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 2. februar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Tokom ovog petka nećete imati mnogo problema oko završavanja i najkomplikovanijih obaveza. Potrudite se da organizujete neko okupljanje sa prijateljima, prijaće vam druženje. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Prije nego što se prihvatite novih obaveza, bilo bi dobro da najprije završite sve od zaostalih. Treba da stavite svoju vezu na prvo mjesto, da vam bude prioritet u odnosu na sve druge stvari.Hronične tegobe.

Blizanci

Blizanci, zaostali dugovi vam dolaze na naplatu, a možda vam stignu neki računi za koje niste direktno odgovorni. Ukoliko ste zadovoljni postojećim ljubavnim stanjem, nema razloga da ovog dana bilo šta mijenjate. Moguće stomačne tegobe.

Rak

Iako je petak, to ne znači da treba da se suviše opustite i dozvolite da vam se obaveze nagomilaju. Rješavajte sve jedno po jedno na vrijeme.Bez žurbe kada je ulazak u novu vezu u pitanju. Pustite da sve ide svojim tokom.Osjetljivost grla, piše Astroputnik.

Lav

Naporan petak je pred Lavovima. Ne ostaje vam drugo nego da prionete na posao i prije svega ono što je zaostalo privedete kraju. Uspijećete. Provjerite da li se vaše i vizije druge strane poklapaju kada je dalji razvoj ljubavne situacije u pitanju. Osjećate se emotivno prazno.Hronične tegobe.

Djevica

Možda ćete neke stvari morati da ponavljate ili radite ispočetka. I nema tu mnogo filozofije. Moguće manje ili veće iskušenje na ljubavnom polju pokušajte da prevaziđete, prije svega, željom i voljom da problem sagledate iz drugačije perspektive. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Vaga

Nisu isključeni problemi koji se odnose na rokove koje morate ispoštovati, naročito kada je papirologija u pitanju ili kada se vezujete za dogovore. Potrudite se da ne zabrljate. Bilo bi dobro da se suzdržite od ljubomornih komentara danas. Možete samo zakomplikovati situaciju. Čuvajte se prehlade.

Škorpija

Možda ćete se osjetiti pod pritiskom da sve zaostalo završite baš danas prije vikenda. Zato se i potrudite maksimalno. Slobodni, kod vas se nešto dešava, ali vam ta dešavanja ne daju dovoljno jak podsticaj i motiv. Biće povoljnijih prilika. Zdravlje odlično.

Strijelac

Imaćete dosta energije i pored svih prepreka koje se mogu pojaviti danas. Potrudite se da je usmjerite u dobrom pravcu na privođenje kraju započetog.

Prošlost, stare simpatije, bivše ljubavi – neko će željeti da sa vama obnovi komunikaciju. Dobro razmislite. Zdravlje vrlo dobro.

Jarac

Možda ćete morati danas da napravite neke kompromise i pristanete na neke uslove koji nisu baš ono što ste željeli i što očekujete. Iskoristite dan i posvetite se sa dovoljno pažnje i razumijevanja voljenoj osobi. Uživajte. Čuvajte se prehlade.

Vodolija

Iako vam ovaj dan može delovati konfuzno i veoma stresno, morate naći model da obaveze privedete kraju. Mogli biste da budete isuviše kritički nastrojeni prema osobi koju volite. Provjerite prvo da li su vaše primjedbe na mjestu. Pad energije.

Ribe

Moraćete dobro da se organizujete danas kako biste uspijeli sve na vrijeme i kako treba da završite. Slobodne Ribe, postoji osoba sa kojom biste željeli mnogo toga, ali kao da se ne otvara pravi prostor, prava prilika za realizaciju. Savijet je budite strpljivi. Moguće kardiovaskularne tegobe.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana