Dnevni horoskop za 2. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 2. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Raspolagaćete s važnim informacijama što će pomoći da situaciju držite pod kontrolom i povučete ispravan potez. Ipak, pazite se neiskrenih saradnika i onih koji vam rade iza leđa.

Bik

Usamljene će obradovati ljubavna poruka. Ne odugovlačite s odgovorom. Bikovi koji su u braku neće uspjeti da izbjegnu poneku svađu, ali nakon svake će uslijediti pomirenje. Od iduće nedjelje mnogo toga rješavaće se u vašu korist.

Blizanci

Imaćete snagu i ambiciju koja će vas nezaustavljivo voditi prema vrhu. Istaknuta intuicija zaštitiće vas od pogrešnih odluka. Moguća je i povišica ili povrat duga koji već jako dugo očekujete.

Rak

Rak će krenuti snažno naprijed. Pravi je trenutak za napredovanje. Spremni ste da se uhvatite u koštac s problemima ili pojedincima koji nisu ispunili data obećanja. Više ćete brinuti o sebi i svom izgledu.

Lav

Venera u vašem znaku čini vas privlačnim i omogućuje da s lakoćom zavodite. Mogli biste da pronađete srodnu dušu, objavite vjeridbu ili planirate vjenčanje. Samci su na pragu nove veze, ali nemojte ni u čemu brzati. Samo polako.

Djevica

Imaćete zanimljivo iskustvo s bivšom ljubavlju. Bićete skloni tajnim ljubavnim radnjama i skrivati ih od okoline. Možda ćete biti nevjerni, ali pazite se posljedica. Samci, osoba koja vam se sviđa je teško osvojiva, ali nemojte odustati.

Vaga

Da biste iskoristili ljubavne mogućnosti, zauzmite odgovarajući stav i zadržite dosljednost. Ovo se najviše odnosi na one koji prolaze kroz period krize. U ovoj nedjelji mnogo toga možete staviti na svoje mesto, posebno ako se više potrudite oko partnera.

Škorpija

Bićete zadovoljni učinkom i rezultatima. Mogli biste da odložite jedan poslovni projekat ili čekate rješenje nekih administrativnih ili kadrovskih pitanja koji bi u ovoj nedjelji mogli da se realizuju.

Strijelac

U centru pažnje biće finansije i novčana isplativost nekih projekata. Moraćete da se prilagodite restrikciji i skromnoj profesionalnoj realizaciji. Sjajno su vam aspektirani poslovi s inostranstvom.

Jarac

Smanjite uticaj drugih na svoj privatni život. Uprkos pritiscima i povremenom udaljavanju, duh zajedništva i smisao za ustupke pokazaće svu snagu vašeg odnosa. Ako ste sami, od iduće nedjelje otvaraju vam se mnogo bolje prilike i situacije.

Vodolija

Granica između privlačnosti i odbojnosti, biće tanka. Ako ne pripazite, dijeliće vas korak od prekida odnosa. Partner je osjetljiv, a vi ga gnjavite ljubomorom. Popustite malo i dajte prednost kvalitetnom dijalogu.

Ribe

I ove nedjelje vas prati povoljan Merkurov uticaj koji koristite za probijanje na poslovnoj sceni. Dani su stvoreni za pisanje, komponovanje, slikanje, glumu i sve oblike kreativnog izražavanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana