Dnevni horoskop za 19. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 19. oktobar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Imate dobar predosjećaj i sa nestrpljenjem očekujete emotivni susret. Propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne kada vas očekuju uspješna priznanja ili zadovoljstvo. Važno je da uspostavite psihofizičku ravnotežu.

Bik

Sve više počinje da vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite situacijom, ali to nećete uspjeti. Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese. Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Blizanci

Latentna nesigurnost koju osjećate proizilazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi. Potrebno je da realno procijenite situaciju na poslovnoj sceni. Djelujete oprezno i ne vjerujte u sve što vidite ili čujete u susretu sa saradnicima. Izbjegavajte situacije u kojima osjećate psihološki pritisak.

Rak

Nema potrebe da se ponašate suviše strogo ili hirovito prema voljenoj osobi, pokažite više nježnosti i razumijevanja u svakom pogledu. Važno je da se pravilno razumijete sa saradnicima ili da jasno definiše zajednička pravila u poslovnoj saradnji. Izbjegavajte nezdravu ishranu ili pretjerano konzumiranje cigareta i alkohola.

Lav

Izbjegavajte novu porodičnu ili partnersku raspravu. Najbolje se osjećate uz osobu koja razumije vaše ideje i emotivne potrebe. Zbog različitih pravila, koja nameću određeni saradnici, morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu. Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu njegu.

Djevica

U susretu sa bliskom osobom lako možete da dobijete ono što želite, ali to vam više ne pričinjava zadovoljstvo. Nemojte dozvoliti drugima da vam nametnu nepotrebne obaveze ili da remete vaš uobičajeni način rada. Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Vaga

Primjećujete da partner vrlo lukavo ili vješto ignoriše vaše prijedloge. Pitate se, šta se krije iza toga? Ne budite razmetljivi, već na vrijeme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Potrebno je da se rasteretite dodatnih obaveza.

Škorpija

Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mjesto, budite strpljivi. Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno vam je novo i efikasnije rješenje. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Strijelac

Važno je da učinite ono što osjećate, jer izbor pogrešne uloge na kraju ostavlja loš utisak pred bliskom osobom. Djelujete nestrpljivo, ali dodatna inicijativa sa vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečiju naklonost. Nemojte precjenjivati lične mogućnosti, izbjegavajte stresne situacije.

Jarac

Ne dozvolite partneru da se udaljava od zajedničkih tema. Insistirajte na svojim emotivnim potrebama. Većinu obaveza možete da završite samostalno i bez dodatnog uticaja sa strane. Sve se svodi na poslovnu organizaciju i dobru volju. Uživajte u lijepim stvarima, opustite se.

Vodolija

Ne dobijate dovoljno emotivne pažnje i partnerovu podršku, razmislite šta je pravi povod. Negdje ste zatajili. Previše arogancije sa vaše strane može da komplikuje dogovor vezan za poslovno-finansijsku saradnju. Prijaće vam izlazak ili susret sa prijateljima, kao dobra relaksacija.

Ribe

Važno je da razumijete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Ulivate veliko povjerenje, jer u nekim kritičnim situacijama umijete da donesete ispravnu odluku. Nalazite se u sjajnoj formi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana