Dnevni horoskop za 19. maj

G.S.
Dnevni horoskop za 19. maj

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Vi ste tip koji skače bez upozorenja, ali mlad Mjesec u Biku vas uči kako da vježbate strpljenje i živite u trenutku - posebno kada su u pitanju finansije. Bićete inspirisani da mudrije uložite u sebe i budite pažljiviji sa rasipanjem.

Bik

Ovaj okrepljujući mlad Mjesec je vaše kosmičko osvježenje. Bez obzira na novi projekat ili uzbudljivu avanturu na koju ste ciljali, sada je vrijeme da je ostvarite. Ako odlučite da se počastite novom frizurom ili novim parfemom, tim bolje!

Blizanci

Možda ćete se uhvatiti kako se preispitujete pod ovom lunacijom, Blizanci, ali to je dio plana za očuvanje vašeg unutrašnjeg mira. Nježan, duhovni rast počinje u ovom mladom Mjesecu, osim toga, odlično je vrijeme da se oslonite na svoju intuiciju.

Rak

Utjeha koju dobijate od svojih prijatelja je trenutno izuzetno moćna zato se ne plašite da prihvatite pomoć kada vam zatreba. Rastite unutar svog društvenog kruga, bilo da je to sklapanje novih prijatelja ili širenje veze sa trenutnim najboljim prijateljima.

Lav

I uprkos pritisku koji možda osjećate od strane javnosti da trenutno budete na najvišem nivou, možda bi vam bilo bolje da spustite roletne i radite šta god poželite. Ako treba da se krećete sporijim tempom, vodite se strpljenjem i drugi će vas pratiti. Život je ipak više od posla.

Djevica

Žudite za dubokom filozofskom transformacijom. To bi moglo biti zato što ovaj mladi Mjesec podstiče vaš osjećaj radoznalosti, moleći vas da promijenite perspektivu. Putovanje u novi grad će sigurno pomoći.

Vaga

Stvari će sada biti daleko od jednostavnih, ali ne brinite. Istraživanje vašeg nesvjesnog može biti radikalna spoznaja koja vam je potrebna da probijete neke od svojih inhibicija. S druge strane, to bi vas moglo približiti vašem partneru.

Škorpija

Osjećate ljubav pod ovim romantičnim mladim Mjesecom. Praktična energija Bika vam pomaže da ostanete prisebni kada je u pitanju ono što želite od svog partnera. Neki među nama su spremni da sazrijevaju u svojim odnosima.

Strijelac

Nove navike kojima ćete se posvetiti tokom ovog mladog Mjeseca imaće sposobnost da procvjetaju i pokrenu niz događaja koji bi mogli da promijene cijeli vaš životni stil.

Jarac

Vrijeme je da se oslobodite svojih inhibicija, a da se upoznate sa svojim unutrašnjim djetetom. Sami ili u društvu djece, vratite se igri, razbibrigi i zabavi, a to će vam omogućiti rast na jednom potpuno novom nivou.

Vodolija

Važno je da se povučete u svoj bezbjedan prostor, a ova mirna lunacija donosi svu nostalgičnost. Možda ćete se osjećati inspirisanim da se družite sa starim prijateljima ili preturate po starim albumima sa fotografijama.

Ribe

Povezivanje sa svojom zajednicom je ono čemu ćete težiti tokom ove lunacije. Ovo bi moglo da zapali vaš društveni krug, pa nemojte biti iznenađeni ako primijetite da vam je rokovnik pun sastanaka i dogovora.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana