Dnevni horoskop za 19. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 19. jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Pokušajte da ostanete u balansu, nemojte skliznuti u samoću, ostanite okruženi voljenim ljudima. Dozvolite voljenima da pokrenu pozitivnu energiju u vama i da vam budu podrška.

Bik

Ukoliko možete iskoristite drugu polovinu jula za odmor, ali nemojte ući u destruktivni krug prepuštanja svakodnevnim zadovoljstvima tako da u potpunosti izgubite želju za radom.

Blizanci

Budite inicijator različitih događaja, podstaknite drage ljude da izađu iz zone komfora i da se zabave. Ukoliko planirate odmor sa partnerom sama sredina mjeseca je idealna, imate podršku zvijezda.

Rak

Ljude koji su u vezi očekuju manji izazovi na polju komunikacije, morate saslušati partnera i stvoriti kompromis. U suprotnom, jul mjesec će biti prožet negativnom energijom u kući što vam nikako ne odgovara.

Lav

Potreban vam je odmor, prva polovina godine bila je izuzetno intenzivna. Pokušajte da organizujete važne poslovne sastanke u prvoj polovini mjeseca kako bi se kasnije opustili i uživali.

Djevica

U oblasti ljubavi, jul će donijeti neke zanimljive izazove. Ako ste u vezi, moguće su manje tenzije ili nesporazumi sa partnerom. Važno je da komunicirate otvoreno i iskreno.

Vaga

U oblasti ljubavi, jul će donijeti stabilnost i harmoniju za Vage. Ako ste u vezi, vaš odnos sa partnerom će biti snažan i pun ljubavi. Oboje ćete se truditi da razumijete jedno drugo i podržavate u svim situacijama.

Škorpija

Otvorena komunikacija će biti ključna da biste prevazišli eventualne nesporazume ili tenzije. Slobodne Škorpije mogu očekivati snažnu privlačnost prema nekoj osobi iz njihovog okruženja.

Strijelac

Strijelci koji su slobodni uživaće u novim poznanstvima, imate priliku da upoznate kreativne ljude koji će u vama podstaknuti pozitivnu energiju. Zauzete pripadnike znaka očekuje stabilan mjesec na ljubavnom planu.

Jarac

Nemojte ponavljati greške iz prošlosti i ulaziti u odnos sa osobom koja je zauzeta. Jarčevi u vezi i braku mogu imati manje nesuglasice sa partnerom, imate utisak da vas partner ne poštuje.

Vodolija

Savjet za ovaj mjesec je da se fokusirate na ravnotežu između svojih potreba i potreba drugih ljudi. Nemojte se opterećivati svakodnevicom, razmislite o tome šta vam donosi dugoročnu korist.

Ribe

Budite iskreni u izražavanju svojih osjećanja i budite spremni da saslušate partnera. Slobodne Ribe mogu očekivati snažnu privlačnost prema nekoj osobi koja će se pojaviti u njihovom životu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana