Dnevni horoskop za 19. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 19. januar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahtjeve. Iritira vas nečije ponašanje. Otvorena rasprava sa jednom osobom ilustruje vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika.

Bik

Nedostaje vam nečije prisustvo ili emotivni podsticaj. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje vas udaljavaju od voljene osobe. Važno je da se dobro organizujete i da poštujete poslovni dogovor u predviđenom roku.

Blizanci

U odnosu sa voljenom osobom postavite jasnu granicu između pristojnog ponašanja i uzajamnog povjerenja. Potrebno je da završite svoje obaveze u predviđenom roku. Neko neće tolerisati vaše izgovore ili poslovne propuste.

Rak

Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume. Raduje vas osmijeh zadovoljstva na partnerovom licu. Djelujete opterećeno različitim obavezama tako da vam nedostaju diplomatski maniri pred saradnicima.

Lav

Nema potrebe da se sukobljavate sa bliskom osobom. Emotivne nesuglasice nisu značajne za nove događaje. Potrebna vam je saradnička podrška. Ukoliko ste dovoljno razumni, prihvatite korisnu sugestiju i ugledajte se na jednu uspješnu osobu.

Djevica

Objasnite partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban vam je dobar podsticaj i zajednički izazov. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi obostranu korist. Sve je moguće ako pravilno povezujete informacije kojima raspolažete.

Vaga

Bez obzira na grešku koju ste učinili, izbjegavajte varijantu samokažnjavanja ili osamljivanja. Ignorisanjem poslovnih problema ne možete učiniti ništa korisno. Linija manjeg otpora ne vodi u pravcu pozitivnih rješenja.

Škorpija

U susretu sa voljenom osobom sve može da se promijeni na jednostavan

način, pokažite dobru volju i spremnost na prilagođavanje. Neko vas dovodi u nezahvalnu situaciju i počinje da vas iritira svojim ponašanjem. Potrudite se da ostvarite svoje namjere.

Strijelac

Primjećujete da partner ima neke tajne planove što dodatno utiče na vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Važno je da se pravilno razumijete sa saradnicima oko raspodjele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost.

Jarac

Ne dozvolite da u vama prevlada talas sumnje prema voljenoj osobi ili osjećanje emotivne rezignacije. Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira vaše mogućnosti ili da vas profesionalno iskušava.

Vodolija

Preosjetljivo reagujete na različite sitnice, partner ne primjećuje stvari koje za vas imaju drugačije značenje. Ukoliko vas neko opominje da promijenite svoje zahtjeve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis.

Ribe

Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osjećate uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku. Napravili ste pogrešnu poslovnu procjenu ili izbor, sada vam preostaje da istrpite nečiju kritiku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana