Dnevni horoskop za 19. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 19. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Planirajte neku omiljenu zabavu ili emotivni susret, prijaće vam veselo društvo i nečija pažnja. Na vama je da pokrenete inicijativu u dobrom pravcu, a na nekom drugom da realizuje vaše ideje. Priuštite sebi neke lijepe sitnice kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Bik

Partner djeluje arogantno i preuveličava svoja obećanja. Takvim ponašanjem u vama podstiče novu sumnju i dodatno vas brine. Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savjet. Nema razloga da forsirate svoje mišljenje i procjenu. Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

Blizanci

Postavite određena pravila u ljubavnom dijalogu. Ne dozvolite partneru pretjeranu dozu samovolje. Ukoliko se nalazite u osjetljivoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći mentalni napor. Važno je da se oslonite na svoj um.

Rak

Tople emocije uvijek djeluju ljekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vrijedi da se izlažete velikom mentalnom naporu. Bolje je da rizik prepustite drugima i da izbjegavate sumnjive ponude. Usmjerite misli u pozitivnom pravcu.

Lav

Smišljeno odgađate da se suočite sa nekim situacijama u ljubavnom životu, ali partner vas neće ostaviti na miru do­k god ne ispunite svoja obećanja. Dobro ste informisani o novim poslovnim događajima i stalo vam je da ostvarite svoje prioritetne ciljeve. Važno je da pravilno kanališete energiju.

Djevica

Neko vas dodatno zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osjećate kajanje zbog susreta sa jednom osobom. Izbjegavajte nove sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vaga

Možda vaše oči ne vide sve ono što vam partner predosjeća. Važno je da postoji emotivna saglasnost i razumijevanje sa obje strane. Nečija ideja ili ponuda za vas predstavlja pozitivan događaj. Pripremljeni ste za susret sa različitim osobama, ali i za brzu akciju. Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Škorpija

Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite. Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da vas okarakteriše na pogrešan način. Budite diskretni. Poboljšajte svoju psihofizičku kondiciju.

Strijelac

U društvu voljene osobe nemojte dozvoliti da vam nedostaje maštovitost ili ljubavna inspiracija kao dobar podsticaj. Neko u vama podstiče kreativnu radoznalost i želju za novim saznanjem. Obratite pažnju na korisne informacije. Učinite nešto u prilog ljepšem izgledu i dobrom raspoloženju.

Jarac

Nemojte činiti stvari koje iritiraju voljenu osobu. Nepotrebno izazivate nečije negodovanje i nezadovoljstvo. Ako ste opterećeni velikim ambicijama, obratite pažnju na nečiji komentar o poslovnim prilikama. Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti.

Vodolija

Nema razloga da potiskujete svoje emotivne želje pred osobom koja dobro poznaje va­š karakter. Djelujete vješto u poslovno-finansijskim dogovorima, ali ni vaši saradnici nisu naivni. Podstičite kod sebe optimizam i dobro raspoloženje.

Ribe

Bolje je da prihvatite utješnu varijantu u susretu sa voljenom osobom, nego da se zanosite stvarima koje postaju suviše daleke. Potrebno je da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Dokažite sebi i drugima da možete ispuniti data obećanja. Izbjegavajte naporne ili stresne situacije.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana