Dnevni horoskop za 18. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 18. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Važno je da dobro razumijete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite partnerove potrebe. Na poslu ulivate povjerenje, jer u nekim kritičnim situacijama umijete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa.

Bik

Prikrivanjem istine ostavljate loš utisak na voljenu osobu. Važno je da uvidite svoju grešku. Na poslu imate utisak da trpite loše uticaje i ne želite da prihvatite različita pravila koja vas ograničavaju u izražavanju. Izbjegavajte konfliktne situacije, sačuvajte prisebnost duha.

Blizanci

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahtjeve. Iritira vas nečije ponašanje. Otvorena rasprava sa jednom osobom ilustruje vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika. Morate izbjegavati konfliktne situacije.

Rak

Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamjenu ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Pažljivije posmatrajte okolinu i promijenite neke ustaljene navike. Treba da zadovoljite nečije poslovne kriterijume i nema razloga da precenjujete lične mogućnosti.

Lav

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju i uz dragu osobu. Male nježnosti donose veliko zadovoljstvo u svakom pogledu. Na poslu imate dobre ideje, ali neko vas odbija. Ne dozvolite da se poslovni nesporazum bitno odražava na vašu koncentraciju ili volju.

Djevica

U susretu sa voljenom osobom preuveličavate svoje potrebe i preosjetljivo reagujete na različite “sitnice”. Važno je da razdvojite zajedničke interese od ličnih ambicija. Odložite naporne situacije koje vas iscrpljuju. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

U odnosu sa voljenom osobom važno je da se oboje pridržavate dogovora. Nemojte kršiti ustaljena pravila. Neko na poslu osporava vaš uticaj. Budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od povjerenja i ugleda. Zbog boljeg zdravlja izbjegavajte pretjerivanje ili loše navike.

Škorpija

U emotivnom smislu djelujete previše izbirljivo ili ćudljivo, tako da ne dobijate ono što priželjkujete i koliko zaslužujete. Nesporazumi koji postoje u krugu vaših saradnika uglavnom se svode na problem prioriteta. Priuštite sebi kvalitetan odmor i dobru njegu.

Strijelac

Priželjkujete zanimljivije događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da vam popravi raspoloženje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze za određene saradnike. Ne treba da trpite nečiju samovolju. U večernjim satima prijaće vam izlazak ili šetnja.

Jarac

Potrebna vam je nečija iskrena podrška ili osoba sa kojom možete da izgradite osjećaj povjerenja i emotivne bliskosti. Ne možete svima da ugodite, ali ne treba da zanemarite pozitivnu stranu partnerstva ili ulogu koju imaju određeni saradnici. Razmislite o nekoj lakšoj dijeti.

Vodolija

Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Pokušavate da odredite svoje mjesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Ribe

Prati vas nesklad. Partneru nedostaje razumijevanje ili dobra volja, a vama upornost. Na poslu je važno da upotrijebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana