Dnevni horoskop za 18. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 18. novembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamjenu ili osobu za koju vas vezuju slična interesovanja. Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i promijenite neke ustaljene navike. Potrebno je da zadovoljite nečije kriterijume poslovne saradnje. Nema razloga da precjenjujete lične mogućnosti.

Bik

Kontrolišite negativne strasti u emotivnom odnosu i ne dozvolite da vas neko navede na pogrešno ponašanje. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mjestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni. Podstičite kod sebe kreativno raspoloženje. Prijaće vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Blizanci

Prija vam nečije prisustvo. Budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Osjećate potrebu da se rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži dio posla. Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, budite umjereni.

Rak

U emotivnom smislu smeta vam saznanje da voljenoj osobi nedostaje inspiracija, hrabrost ili iskrenost. Nemojte dozvoliti da vas neko obavezuje na saradnju koja ne ispunjava vaše kriterijume i očekivanja. Prijaće vam promjena i relaksacija.

Lav

Nemojte dozvoliti da se nepotrebno sukobljavate sa voljenom osobom. Odgovorite na nečije signale ili na emotivnu poruku. Interesuju vas neke skrivene informacije. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite izazove i u neobičnim situacijama. Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Djevica

Planirajte neku omiljenu zabavu ili emotivni susret, prijaće vam veselo društvo i nečija pažnja. Na vama je da pokrenete inicijativu u dobrom pravcu, a na nekom drugom da realizuje vaše ideje. Priuštite sebi neke lijepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga

Kod vas provijava dobra volja i emotivna nota, a kod vašeg partnera smisao za lijepo i korisno. Sjajno se dopunjavate. Obratite pažnju na različite detalje u pregovorima, jer stvari koje imaju važno značenje često ostaju skrivene između redova. Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Škorpija

Prati vas nesklad. Partneru nedostaje razumijevanje ili dobra volja, a vama upornost. Važno je da upotrijebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Strijelac

Djelujete uznemireno i zahtjevno. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode, prije nego što povrijedite nečija osjećanja. Stalo vam je da ostavite veliki utisak na svoje saradnike, stoga u megalomanskom stilu prihvatate različite obaveze. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Jarac

Dobar predosjećaj koji imate nagovještava uzbudljivu zabavu ili novi emotivni susret. Opustite se u nečijem društvu. Okolina pomaže zajedničkom uspjehu i neko pokušava da vam obezbijedi određene povlastice i bolje materijalne uslove. Potrudite se da popravite svoje raspoloženje.

Vodolija

U emotivnom smislu, nedostaje vam nečije prisustvo ili pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da zalutate u pravcu pogrešne osobe. Neko vas nepotrebno kažnjava ili opterećuje dodatnim obavezama, ali vi prećutno pristajete na takav odnos. Izbjegavajte situacije koje vas iscrpljuju.

Ribe

Nalazite se u zabludi i na subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje. Budite realni u svojim očekivanjima. Potrebno je da se pravilno organizujete da biste ostvarili uspjeh na različitim stranama. Ne dozvolite da vas neko usporava. Važno je da dobro profiltrirate svoje misli i osjećanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana