Dnevni horoskop za 18. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 18. jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Prvih par dana ove nedjelje donijeće prijatnije ljubavne događaje, a od sredine nedjelje stvari jenjavaju. Vaše ljubavno raspoloženje biće manje, prilike za poznanstva počeće da se prorjeđuju, a oni u vezama malo će se distancirati jedno od drugog.

Bik

Do sredine nedjelje vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera ili će sve biti obojeno frustracijama. U nastavku će se situacija početi razbistravati, a vama će se vraćati volja za ljubav pa će utoliko doći do poboljšanja.

Blizanci

Uživajte u društvu osobe koja vam je draga kad god možete. Ipak, pazite da katkada ne reagujte preburno. Uz malo samokontrole sve će biti dobro. Samci neka izlaze. Nikad ne znate šta vam se lijepo može dogoditi i to već danas.

Rak

Bićete zanimljivi drugima, zavodljivi, šarmantni i elokventni. Sve su to osobine kojima možete ostvariti prijatna poznanstva, a možda i mnogo više. Nemojte samovati, jer su ovo vaši dani kad imate povećane šanse za ljubav.

Lav

Iako ćete objektivno imati dobar vjetar u leđa u ljubavi, često ćete činiti greške u koracima. Od vas i vaše sposobnosti samokontrole zavisiće i uspjeh u vašem privatnom životu. Potrudite se. Moguće je nešto prelijepo.

Djevica

Uticaji ljubavnih planeta na vaš privatni život biće uglavnom zanemariv, kao da će vas ljubav mimoilaziti. Premda će vam se u jedan čas činiti da je moguće baš sve, već idućeg trenutka uvidjećete da nije moguće ništa. Ono što imate, čuvajte, a sve ostalo izdržite.

Vaga

Bićete pozivani na putovanja ili na društvena okupljanja van svog mjesta boravka, a baš tako biste mogli da sretnete osobu koja će vas zaintrigirati. Zato prihvatite pozive i budite otvoreni za ljubav. Oni u vezama biće opušteni i zadovoljni.

Škorpija

Bićete preduzimljivi i aktivni u traženju svoje srodne duše ako ste još sami. Neće vam biti teško da odete na kraj svijeta da nađete ono što tražite. Oni koji već jesu u vezama iznenađivaće voljenu osobu s prijedlozima punim aktivnosti i dinamike.

Strijelac

Šarenilo zabava i brojnost izlazaka na atraktivna mjesta biće rijetko viđena i doživljena kao kod vas ovih dana. Uživajte punim plućima, ali ne zaboravite i na one male pažnje koje ljudima znače. Posebno prema vama dragoj osobi.

Jarac

Kad ste se istrenirali da vam sve bude ravno, opet se budi ljubav. Malo ste zatečeni novonastalom situacijom, ali prilagodićete se. Svakome je draže biti s nekim nego sam. Ipak, ne prigovarajte čak ni onda kad osjećate da biste morali. Izostavite to.

Vodolija

Lijep razvoj ljubavnih događaja ohrabriće vas da organizujete zajednički izlet ili odlazak na neko zanimljivo mjesto za sebe i voljenu osobu. Biće to melem kako za vas, tako i za drugu stranu. Oni koji su još sami, na putu sreću ljubav.

Ribe

Ugodan ambijent, vaša otvorenost i spremnost da izrazite ono što osjećate, te naklonost druge strane, učiniće vam ove dane ugodnim. Oni koji još traže srodnu dušu lako će se približiti svakoj osobi suprotnog pola.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana