Dnevni horoskop za 18. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 18. januar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Situacija u porodičnom okruženju jako utiče na vaše trenutno stanje. Nemojte prenositi nervozu na ljude sa kojima radite, razmislite prije nego što nastupite. Velika strast i žudnja suštinski je posljedica potrebe za ljubavlju

Bik

Jake aktivnosti u poslovnom segmentu, opterećeni ste brojnim obavezama i možete smetnuti sa uma jedan bitan dogovor. Opustite se malo u kontaktu sa drugima, pokažite ljepšu stranu svoje ličnosti.

Blizanci

Mnogo toga u poslovnom segmentu vam danas odvlači pažnju i biće vam teško da se fokusirate na svoje obaveze. Pokušajte da odredite prioritete, da ne biste nešto bitno propustili.

Rak

Vaše raspoloženje u potpunosti je promjenljivo, a morate privesti kraju neke neprijatne obaveze. Nemojte pronalaziti izgovore, već zapnite i odradite, da vam to ne bi više visilo nad glavom.

Lav

Pred drugima pokazujete veliku snagu vaše ličnosti, ali suštinski – imate svoja preispitivanja, strahove i dileme. Nemojte oklijevati da se aktivirate prema saradnicima, možete ostvariti zadovoljavajući dogovor

Djevica

Ukočili ste se u potpunosti po pitanju nekih bitnijih obaveza koje morate obaviti i nije ni čudo što danas možete “popiti” kritiku od strane kolega ili saradnika. Pokrenite se i uradite ono što morate.

Vaga

Potrebno je da danas pokažete mnogo jaču inicijativu u poslovnom segmentu. Ne postoji razlog da odugovlačite niti da se ustežete u nekim situacijama. Voljena osoba očekuje od vas da ispunite obećanje koje ste joj dali.

Škorpija

Nastupate dosta oprezno danas prema jednom poslovnom saradniku, prikrivajući ono što zaista mislite. Moguće je da ste danas malo proračunati, ali to je trenutno neophodno da biste postigli ono što želite.

Strijelac

Potrebna vam je usluga od strane poslovnog saradnika ili partnera, ali imajte mjere – ne tražite više od onoga što je druga strana u mogućnosti da uradi. Budite iskreni i otvoreni u nastupu prema onima sa kojima radite

Jarac

Žarko želite da ostvarite jedan dogovor, ali niste sigurni da li je vaš nastup ostavio povoljan utisak. Nema razloga da sumnjate u sebe, budite samouvjereni i jaki – rješenje nekih situacija je nadohvat ruke.

Vodolija

Moguće je da ćete ono što ste planirali uspjeti da ostvarite u posljednjem trenutku i to tek pošto prevaziđete neke okolnosti koje će se postaviti ispred vas. Ne odustajte. Odlično raspoloženje u kontaktu sa voljenom osobom.

Ribe

Krajnje je vrijeme da završite jednu obavezu, a moguće je da će vas neki lični prioriteti samo odvlačiti od posla. Potrebno je da napravite dobar plan da biste mogli da završite i jedno i drugo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana