Dnevni horoskop za 18. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 18. februar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

 

Ovan  

Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će doći same na svoje mjesto, budite strpljivi. Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno vam je novo i efikasnije rješenje. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Bik  

Prati vas romantično raspoloženje, tako da nečije riječi ili pogledi u vama podstiču lavinu pozitivne energije i osjećanja. Djelujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku. Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Blizanci

Nema potrebe da prikrivate svoje namjere pred bliskim osobama, slobodno nazovite stvari pravim imenom. Nemojte dozvoliti da neko mijenja smisao vašeg uspjeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Prijaće vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Rak

U emotivnom smislu nedostaje vam nečije prisustvo ili pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da zalutate u pravcu pogrešne osobe. Neko vas nepotrebno kažnjava ili opterećuje nepotrebnim obavezama, ali vi prećutno pristajete na takav odnos. Izbjegavajte situacije koje vas iscrpljuju.

Lav  

Očekuje vas dobitak, ali i rezignacija. Lako vas je uznemiriti i pokrenuti na jaču emotivnu reakciju. Previše brinete zbog nečijih riječi ili postupaka. Vaša interesovanja su praktične prirode i nepotrebno forsirate određene poslovne situacije. Razmislite, sve ima svoju cijenu i ulog. Prijaće vam boravak u prirodi ili psihofizička relaksacija.

Djevica

Bolje da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovladavaju poznata pravila igre. Umor, loša koncentracija, rasijanost predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. U večernjim satima prijaće vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

Vaga

Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savjet, nego da rizikujete bez pravog povoda.  Nedostaje vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Škorpija

Stalo vam je da djelujete kao perfekcionista, koji drži sve pod strogom kontrolom ili pod budnim okom. Poslovno-finansijski ili lični izazov uvijek može da ­se pretoči u uspjeh koji ostavlja dobar utisak na okolinu. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Strijelac

Izbjegavajte rivalstvo ili ljubomorne scene. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrijebite zrno mudrosti kada je neophodno. Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko vas opterećuje različitim zahtjevima. Prijaće vam kreativan odmor i psihofizička relaksacija.

Jarac

Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namjere. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje. Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, djelujete ubjedljivo na svoju okolinu. Unosite više vitamina i tečnosti u ishrani.

Vodolija

Stalo vam je da privučete nečiju emotivnu pažnju, ali činite niz pogrešnih stvari. U poslovno-finansijskom smislu zaboravite na velike ambicije ili na želju za prisvajanjem tuđih rezultata. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Ribe

Ne dozvolite da u vama preovlada talas sumnje u voljenu osobu ili osjećanje emotivne rezignacije. Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate osjećaj da neko od saradnika testira vaše mogućnosti ili da vas profesionalno iskušava. Prijaće vam psihofizička relaksacija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana