Dnevni horoskop za 18. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 18. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Ukoliko vam je stalo da uljepšate odnos sa voljenom osobom, nema potrebe da postavljate pogrešna pitanja i provokativne situacije. Plan koji uporno pokušavate da ostvarite u krugu saradnika ne predstavlja najbolje rješenje. Stoga, nemojte zatvarati oči pred činjenicama. Važno je da neko uživa u vašem prisustvu i da se raduje vašim idejama.

Bik

Stalo vam je do pomirenja sa voljenom osobom, upotrijebite svoje skrivene adute da biste ostavili ozbiljan utisak. Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, prepustite svojim saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima. Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Blizanci

Moguće je da ste nehotično povrijedili nečija osjećanja, glas savjesti vas podsjeća na iskreno izvinjenje. Pravilna informisanost pruža širu mogućnost za dobar izbor i poslovnu afirmaciju. Vaši saradnici imaju dobre ideje. Važno je da uspostavite harmoničan odnos sa okolinom.

Rak

Vaša pojava ili stil djeluju izazovno na voljenu osobu, što predstavlja dobar ljubavni predznak. Prijaće vam nečije blisko društvo. Ukoliko vam nedostaju pouzdane informacije o poslovnim prilikama nemojte davati lakomislena obećanja, već zatražite nečije posredovanje. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Lav

Priželjkujete zanimljivije događaje u ljubavnom životu. Susret sa jednom osobom može da vam popravi raspoloženje. Potrudite se da pravilno razgraničite svoje obaveze od interesa koji vas vezuju za određene saradnike. Ne treba da trpite nečiju samovolju. U večernjim satima prijaće vam izlazak ili šetnja.

Djevica

Izbjegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom o osjetljivim temama koje ni do sada niste uspjeli da zaključite. Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite poslovni kompromis ili neku utješnu varijantu. Važno je da smanjite svoju psihičku napetost ili nervozu.

Vaga

Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da vas vezuju iste emotivne potrebe. Nalazite se u dobroj formi i djelujete vrlo pozitivno na svoju okolinu. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Predstavite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Škorpija

U susretu sa voljenom osobom važno je da tačno definišete svoje emotivne želje i spektar interesovanja koja imate. Neko u vama podstiče sumnju. Ipak, previše diskrecije sa vaše strane ostavlja negativan utisak na okolinu. Prijaće vam nečija blizina ili naklonost kao pozitivan podsticaj.

Strijelac

Nema potrebe da preuveličavate svoje želje i interesovanja u susretu sa voljenom osobom. Partner ne reaguje na vašu priču. Lakomislenost ili pomisao da se nalazite ispred drugih, predstavlja klasičan primjer pretjeranog samoljublja. Izbjegavajte konfliktne i stresne situacije.

Jarac

Neko vas uzbuđuje i privlači vašu pažnju više nego što ste spremni da priznate. Djelujete tajanstveno. Sa par dobrih poteza možete da učinite više nego vaši saradnici. Možete da ostvarite svoje namjere na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Vodolija

Pokažite voljenoj osobi da dobra volja i pažnja znače više od skupih poklona. Vaš entuzijazam i lični ponos mogu da se protumače na različite načine, pažljivije birajte riječi koje koristite u društvu saradnika. Uživajte u stvarima koje djeluju pozitivno na vaše raspoloženje.

Ribe

Neko određuje pravila ponašanja, a vama preostaje da se pomirite sa zadatom ulogom. To vam se ne dopada. Ne budite nadmeni ili rasipni u susretu sa saradnicima. Zadovoljite se prosječnim rezultatima. Izbjegavajte stresne situacije i naporne obaveze.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana