Dnevni horoskop za 17. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 17. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan
Vaše ideje će biti dobro prihvaćene u poslovnom okruženju. Uskoro vam se bliži prilika za unaprjeđenje. Voljena osoba vam je posvećena i trudi se da bude uvijek pored vas. Uzvratite joj pažnjom i lijepim riječima. Čuvajte svoje uši.

Bik
Možete da se nadate lijepim vijestima u vezanim za posao u koji ste uložili dosta truda, energije i vremena. Uživate u lijepom danu sa voljenom osobom i dobro se osjećate. Kada su vam emocije stabilne, ne brinete ni o čemu. Dolazi vam rješenje za neki zdravstveni problem iz prošlosti.

Blizanci
Dolazi vam šansa da ostvarite uspjeh, kojim god poslom da se bavite! Pred vama je veoma povoljan dan! Novo poznanstvo vam dolazi sasvim neočekivano. Možete da se nadate zanimljivim ljubavnim dešavanjima.Prija vam rekreacija.

Rak
Ukoliko se bavite privatnim poslom, možete da očekujete veoma značajno poboljšanje na polju zarade. Voljena osoba će vam pokazati da ne želi da odustane od vaše veze iako ste imali neke probleme u prošlosti.Prija vam veći unos svježeg voća i povrća.

Lav
Možete da očekujete dobar dan kada je u pitanju poslovno polje. Pred vama je šansa da doživite neka nova iskustva. Komunikacija sa osobom koja vam se dopada postaje sve bolja. Uskoro možete da očekujete početak veze. Izbjegavajte cigarete.

Djevica
Možete da očekujete da ćete doći do novca kom ste se nadali. Pred vama je šansa da se stabilizujete na materijalnom planu. Osjećate se sigurno i zaštićeno pored svog partnera. Ne želite emotivne promjene, želite da sve ostane kako jeste. Povedite računa o grlu.

Vaga
Pred vama je dan u kom nećete imati veće poslovne obaveze ili brige vezane za ovo polje. Sve protiče mirno. Veoma ste zaljubljeni u jednu posebnu osobu i planirate da joj otvoreno pokažete svoja osjećanja! Manja vrtoglavica je moguća.

Škorpija
Možete da se opustite i da iskoristite vrijeme koje imate ispred sebe kako bi se odmorili i malo napunili svoje baterije. Manje zahlađenje koje je nastupilo između vas i voljene osobe može da se prevaziđe ako to želite. Moguće je da imate višak energije!

Strijelac
Vidite pozitivne rezultate i zadovoljni ste jer znate da se niste trudili uzalud. Pred vama je generalno dobar dan. Možete da očekujete poznanstvo i flert sa osobom koju znate već neko vrijeme. Moguće je da je u pitanju Vodolija. Bez problema na ovom polju.

Jarac
Očekuje vas prilika da pokažete šta sve znate da radite. Vaše raznolike sposobnosti vas čine posebnim.Razmišljate o braku sa voljenom osobom. Moguće je da ćete se prvo ipak odlučiti samo na zajednički život, bez formalnosti. Povećajte unos kalcijuma.

Vodolija
U kontaktu sa nadređenima možete da ostvarite veliki napredak. Polako rješavate nesporazume koje ste ranije imali. Novo poznanstvo u vama budi osjećaj sreće i zadovoljstva. Pred vama je jako povoljan period za ljubav! Prijala bi vam opuštajuća kupka.

Ribe
Moguće je da neke stvari nisu ispale onako kako ste se nadali ali ništa ne shvatate previše fatalno. Potrebno je da poradite na unutrašnjem miru, kao i na samopouzdanju ako želite da se osjećate dobro i da nađete pravu osobu. Izbjegavajte alkohol.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana