Dnevni horoskop za 17. mart

G.S.
Dnevni horoskop za 17. mart

Svaki dan donosi nove izazove i prilike, a astrologija može pružiti uvid u energije koje nas okružuju. Otkrijete šta zvijezde imaju za vas!

Ovan

Potrudite se danas da na momente promijenljivu energiju nadoknadite nekom fizičkom aktivnošću. Ne razmišljate o poslu previše. Iskažite jasno i otvoreno svoje stavove i razmišljanja po pitanju nekih nedoumica koja vas muče. Budite oprezni u saobraćaju.

Bik

Maksimalno iskoristite slobodno vrijeme za odmor i punjenje radnih baterija. Trebaće vam sva raspoloživa energija u slijedećoj radnoj sedmici. Neke sitne nesuglasice zanemarite, prosto pređite preko njih, nije momenat da se time bavite. Zdravlje sasvim zadovoljavajuće.

Blizanci

Najviše obaveza danas bi vam mogli donijeti neki poslovi ili nezavršene porodične obaveze, pa se time pozabavite. Nema nagoviještaja krupnih promjena ili zaokreta na vašem ljubavnom horizontu ove nedjelje. Nekako, ni tamo ni ovamo. Zdravlje vrlo dobro.

Rak

Rakovi, nedjelju iskoristite za odmor, a nove poslovne obaveze mogu i da sačekaju. Ne opterećujte se prije vremena. Potrebno vam je više razumijevanja i pažnje od drage osobe. Napravite vi prvi taj korak. Moguća glavobolja.

Lav

Može doći do odlaganja nekog dogovora sa prijateljima ili pak kašnjenja nekog od njih. Stoga se nemojte suviše nervirati. Ukoliko ste zadovoljni postojećim ljubavnim stanjem, nema razloga da ovog dana bilo šta mijenjate. Ukoliko niste, budite strpljivi jer danas nije dan za neke konkretne poteze. Hronične tegobe mogu vam zadavati manje probleme.

Djevica

Osećaj da nešto bitno ne propustite nateraće vas da još jednom provjerite da li su pripreme za novu radnu sedmicu valjano urađene. Samo bez nervoze. Bez forsiranja, lagano i opušteno provedite ovaj dan posvetivši dovoljno pažnje vašoj dragoj osobi. Budite oprezni u saobraćaju, piše Astroputnik.

Vaga

Vage bi pored odmora mogle da se pozabave i nekim kreativnim idejama koje im se već neko vrijeme krčkaju u glavi i porade na osmišljavanju realizacije. Pokažite dovoljno pažnje i razumevanja prema voljenoj osobi. Samo tako ćete riješiti potencijalne nesuglasice. Moguće respiratorne tegobe.

Škorpija

Evo jednog dana da i vi poslovne obaveze stavite u drugi plan. Opustite se i odmarajte. Moguće je iskušenje u vidu flerta sa više osoba. Provjerite koliko dobro u tim vodama plivate. Moguća glavobolja.

Strijelac

Poradite tokom ovog prvog dana vikenda na pripremi terena za buduće poslovne poduhvate. Odvojte dovoljno vremena i za neku fizičku aktivnost, prijala bi vam. Pozitivnu energiju ne bi bilo loše da usmjerite na neko porodično okupljanje, druženje sa rođacima. Zdravlje vrlo dobro.

Jarac

Bez značajnijih dešavanja tokom ovog drugog dana vikenda. Dan iskoristite da se posvetite planiranju obaveza za narednu sedmicu i pripremite se na vrijeme. Bilo bi dobro da ne isključite iz glave ljubavnu sferu potpuno. Vrlo moguće je da vas tu očekuje neko prijatno iznenađenje. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Danas biste mogli eventualno da se pozabavite nekim sitnim detaljima i korekcijom grešaka. Neka komunikacija preko društvenih mreža mogla bi da počne da se neočekivano dobro odvija. Uživajte.Vodite računa o ishrani.

Ribe

Dan sličan prethodnom mogu da očekuju tipične Ribe. Nije na odmet da obavite osnovne pripreme za narednu radnu sedmicu. Neko će neskriveno pokazati šta prema vama osjeća. Nemojte se uplašiti i pobjeći. Budite fizički aktivni.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana