Dnevni horoskop za 17. jul

G.S.
Dnevni horoskop za 17. jul

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

 

Ovan

Partner umije da vas oraspoloži svojim idejama. Neke situacije predstavljaju povod za zajedničku sreću i zadovoljstvo. Neko pokušava da vas navede na drugačije mišljenje, ali vi imate svoje ciljeve i ne odstupate od započetih planova. Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, opustite se.

Bik

Pažljivije analizirajte osobu koja vam se dopada. Skloni ste čestim promjenama raspoloženja. Poslovni problem sa kojim se trenutno suočavate ne treba da utiče na vaše raspoloženje ili koncentraciju. Prijaće vam vitaminska ishrana, konzumirajte više tečnosti.

Blizanci

Planirajte neku omiljenu zabavu ili novi ljubavni susret. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i na emotivnu inicijativu. Novi događaji na poslovnoj sceni zahtijevaju blic procjenu i brzo prilagođavanje. Moguće je da improvizujete samo do određene granice. Potrudite se da uljepšate svoje raspoloženje.

Rak

Raspoloženi ste za nove emotivne izazove i zabavu, partner prihvata vaše ideje sa velikim oduševljenjem. Budite mudri, važno je da svoj uspjeh uklopite u prosječna mjerila. Nema potrebe da skrećete pažnju. Obratite pažnju na svoje snove.

Lav

Morate imati dovoljno strpljenja za svoju porodicu, kao i za različite probleme sa kojima se suočava voljena osoba. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sujeta ili poriv za trijumfom. Budite realni. Izbjegavajte različita psihofizička opterećenja.

Djevica

Nedostaje vam emotivni podsticaj, ali vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja. Nalazite se u sjajnoj formi. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili korisnu reklamu. Potrudite se da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Vaga

Potrebno je da riješite svoje emotivne dileme, prije nego što vas neko uhvati na "dijelu" ili vas iznenadi. Pretjeranim isticanjem pred saradnicima privlačite negativne komentare. Potrudite se da završite započete poslove. Kontrolišite svoje unutrašnje konflikte.

Škorpija

Pažljivije birajte osobu sa kojom želite emotivno da se opustite ili da uživate u nekoj intimnijoj zabavi. Podstičite kod sebe kreativnu radoznalost i upornost, ali samo do one granice koja neće predstavljati problem da uspješno ostvarite svoje namjere. Izbjegavajte neumjerenost i različite vidove ekstremnog ponašanja.

Strijelac

Partner djeluje vrlo podsticajno i umije da preusmjeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Zamerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je riječ o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese. Podstičite kod sebe dobro raspoloženje i vedar duh.

Jarac

Bolje je da stišavate svoje strasti, nego da se uplićete u raspravu sa voljenom osobom. Razmislite o mogućim posljedicama. Ukoliko vam neko zadaje različite probleme, podsjetite svoje saradnike na pravila lijepog ponašanja. Uskladite svoje misli i osjećanja.

Vodolija

Partner vam često prigovara na ponašanju i propustima. Možda nemate dovoljno ubjedljiva objašnjenja na jednostavna pitanja. Radujete se zbog novih informacija. U prilog vam idu različite okolnosti i saznanje da se nalazite u centru važnih događanja. Izbjegavajte nepotrebne komplikacije i velike izazove.

Ribe

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život. Svijet oko sebe posmatrate drugačijim očima i sa više optimizma. U većini situacija umijete da prilagodite osnovne kriterijume prema svojim interesima i da se izborite za bolje uslove. Posvetite pažnju nekim vedrim i zabavnim sadržajima, opustite se.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana