Dnevni horoskop za 17. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 17. januar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Situacije u poslovnom segmentu su se jako pokrenule i povremeno nećete znati čemu prije da se okrenete. Prija vam ovo veliko angažovanje, ali ste u isto vrijeme zabrinuti da li ćete uspjeti sve da završite.

Bik

Priliv pozitivne energije je evidentan kod vas i danas ćete mnogo lakše izlaziti na kraj sa svim poslovnim obavezama. Drugačiji pristup problemima pomaže vam da brže dođete do cilja.

Blizanci

Uhvatila vas je velika nestrpljivost. Ne možete više da čekate da se neke situacije odugovlače i prolongiraju i insistiraćete da druga strana završi svoje obaveze prema vama.

Rak

Vreva i gužva na poslu vam u isto vrijeme smetaju, ali i čine da se i vi aktivirate što više možete. Uspijevate dobro da se snađete u svoj ovoj užurbanosti i budite sigurni da ćete završiti planirano na vrijeme.

Lav

Uspjeli ste da završite jedan posao u posljednjem trenutku i možete da se opustite. Doduše, ovo opuštanje će biti kratko, jer su novi zadaci ispred vas. Izgleda da nećete imati baš mnogo mira.

Djevica

Iako je posla danas preko glave, prija vam toliko angažovanje. Doduše, drugi će vas ometati svojim upadicama i skretanjem pažnje na sebe pa će vam biti potrebno mnogo strpljenja.

Vaga

Iako ste željeli da neke obaveze ostavite za narednu sedmicu, poslije kritike od strane kolege ili šefova – moraćete da se prihvatite posla. Skloni ste da okrivljujete druge za nešto što ste vi uradili.

Škorpija

Očekujete da neko danas ispuni obećanje i pomogne vam oko jednog poslovnog projekta i više je nego vjerovatno da će to i učiniti. Drugi su danas skloni da vam čine usluge. Nestrpljivi ste da se sretnete s nekim ko vas jako privlači, jer tu osobu ne možete da izbacite iz svojih misli.

Strijelac

Iako ste svoje poslovne obaveze odradili kako treba, poslovni partner nije zadovoljan. Ne dopada vam se što su njegove reakcije burne iako realno nema nikakvog razloga za to. Pokušajte da napravite kompromisno rješenje.

Jarac

Ono što se danas dešava u kolegijalnom okruženju ne prija vam i donekle kvari vaše planove. Moraćete da se snalazite u nekim situacijama koje niste očekivali. Ipak, rasteretićete sebe u popodnevnim i večernjim satima.

Vodolija

Svjesni ste vi da bi trebalo da se posvetite svojim obavezama, ali trenutno su vam misli na potpuno drugoj strani. Okupirani ste nekim finansijskim prilivom kojeg nestrpljivo očekujete.

Ribe

Danas ćete sve raditi u posljednjem trenutku. Pokušajte da se organizujete malo bolje. Vodite računa o svojim troškovima i pokušajte da ne bacate” novac na nepotrebne sitnice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana