Dnevni horoskop za 17. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 17. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Pažnje i lijepih gestova nikada dovoljno za zajedničku sreću. Slobodno uživajte u lijepim stvarima. Dogovor sa jednom mlađom osobom obećava zajednički dobitak, poslovni uspjeh ili zadovoljstvo. Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik

Počinje da vam smeta nečije prisustvo ili provokativno ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom u emotivnom odnosu. Ponekad je teško prepoznati tim koji pobjeđuje i stranu koja gubi. Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče. Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Blizanci

Partner pokušava da vam pomogne ili da vas oraspoloži. Prihvatite sve što dobijate od bliske osobe. Stvari koje prećutkujete pred poslovnim partnerima lako mogu da vas dovedu u neprijatnu situaciju. Prijaće vam više sati zdravog sna.

Rak

Ukoliko osjećate rezignaciju, razmislite u čemu ste pogriješili prema bliskoj osobi. Niko nije bezgrešan ni savršen. Potrebna vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje bogato iskustvo. Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Lav

Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje namjere, ali nedostaje vam volja da se angažujete pred bliskom osobom. Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cijenu ili granicu. Upotrijebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite napetost.

 Djevica

Djelujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mjesto u vašem životu. Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentišete ka praktičnim rješenjima. Pokazaće se da je uspjeh na vašoj strani. Učinite nešto korisno u prilog ljepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Vaga

U svojim ljubavnim očekivanjima idete za korak ispred partnera. Vaša nestrpljivost djeluje zbunjujuće na voljenu osobu. Ukoliko vas neko nagovara na poslovni izazov ili na zajedničku avanturu, dobro razmislite o mogućim posljedicama. Budite pažljiviji u saobraćaju i izbjegavajte stresne situacije.

Škorpija

Uljepšajte svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se ostvaruju u zajedničkom ritmu. Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cijenu. Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Strijelac

Pokažite dobru volju, ne možete očekivati da srećan epilog dolazi sam po sebi. Potrebno vam je nečije razumijevanje. Neko vas navodi na pogrešan izbor i pokušava da ograniči vaš poslovni uticaj. Dostojanstveno prihvatite trenutnu poziciju. Izbjegavajte stresne situacije i rivalske odnose.

Jarac

Nema razloga da strogo ocjenjujete nečije ponašanje, uostalom i sami pravite različite greške. Ne budite sitničavi. Važno je da ispoštujete osnovna pravila. Svako treba da odradi svoj dio posla na najbolji način i bez pretjeranog eksponiranja. Izbjegavajte loše navike ili nezdravu ishranu.

Vodolija

Ne dozvolite da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija. Nalazite se u neobičnoj poslovnoj situaciji. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Ribe

Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom, sve izgleda drugačije u romantičnom raspoloženju. Djelujete vrlo ambiciozno, pažljivo provjeravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana