Dnevni horoskop za 17. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 17. februar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Planete će rasplamsati vaše strasti, a potrebu za užicima i ugođajem pojačati do krajnosti. Uživaćete u flertovanju, a neki bi mogli da se zaljube u osobu koja privlači izgledom. Razveseliće vas priliv novca ili isplata zaostalih honorara, ali nemojte odmah sve potrošiti - pametno raspodijelite novac!

Bik

Komuniciraćete s velikim brojem ljudi, trgovati, pisati ili putovati. Sve će vam polaziti za rukom! Znaćete se nametnuti, istaknuti najbolje na sebi, a ljudi će vam se obraćati s pitanjima ili vam upućivati komplimente. Prihvataćete pozive na izlazak kojih će biti više nego što očekujete.

Blizanci

Mučićete se s promjenama raspoloženja pa će biti bitno s kim ste u društvu. Dolazićete u kontakt s ljudima koje biste najradije izbjegli. Pazite da ono što nekome govorite ne bude previše grubo. Pobrinite se da nadređeni dobiju rezultate vašeg poslovanja.

Rak

Zračićete pozitivnom energijom i osvijestiti u sebi kvalitete koje posjedujete. U svemu ćete nastojati biti prvi, najglasniji i najjači, a u društvu ćete biti rado prihvaćeni. Bližnji će tražiti vaše mišljenje ili odobrenje. Preuzimate inicijativu na ljubavnom planu.

Lav

Ukućani će primijetiti da niste raspoloženi za razgovor i da ste nezainteresovani. Iskažite smisao za ustupke i popuštanje, jer svoje neraspoloženje nećete riješiti ćutnjom i povlačenjem. Druženje s ljudima, koji vas razumiju, podignuće vam raspoloženje.

Djevica

Briljiraćete odličnim idejama i kvalitetnim rješenjima. Mnogima ćete pomoći savjetom. Moguće je putovanje ili posjeta iz daljine. Pred vama su ljubavni trenuci koje ćete pažljivo skrivati od oka javnosti. Uživaćete u partnerovim zagrljajima.

Vaga

Godi vam vladavina Vodolije pa su idući dani dobri za početak nečeg novog, nove ljubavi ili prijateljstva. Ako ste nesrećno zaljubljeni, vaši pokušaji da se približite simpatiji urodiće plodom. Zaljubljenost će pridonijeti drugačijem pogledu na život pa ćete više držati do sebe.

Škorpija

Poradite na sređivanju intimnog života. Partner će neke stvari razmatrati drugačije od vas, ali nije na odmet da ga pažljivo pratite i poslušate neke njegove prijedloge i razmišljanja. Odlučan stav i jasan cilj na poslu biće ključni trenuci vašeg uspjeha.

Strijelac

Obim poslova natjeraće vas na usvajanje novih vještina, veću saradnju s drugima i promjenu prioriteta. Prihodi će vam se povećati, ali novac će vam brzo nestajati s računa. Ljubavni život biće u znaku pozitivnih promjena.

Jarac

Prijatelji će kumovati vašim novim ljubavnim počecima iako vam posrednici neće ni biti potrebni. Odlično ćete se snalaziti u ljubavnim vodama. Zapne li vam neko za oko, nećete gubiti vrijeme. Iskrenost i otvorenost biće vaši najjači aduti.

Vodolija

Nešto treba da žrtvujete u ime kućnog mira, zajednički donesete odluku ili izađete u susret rodbini. Izgovorene riječi ili nepoštovanje dogovora u porodici biće mogući razlog za prepirku. Nemojte zaboraviti na svakodnevne obaveze koje i dalje predstavljaju vašu odgovornost

Ribe

Uprkos sitnim neprilikama koje će proizlaziti iz vaše naglosti, pred vama je uspješan dan. Ukoliko zapnete prilikom ispunjavanja planova, ne gubite živce nego preduzmite sve što je potrebno za otklanjanje problema.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana