Dnevni horoskop za 17. februar

G.S.
Dnevni horoskop za 17. februar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procjenu, stalo vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama.

Potrebne su vam pouzdane informacije koje obećavaju uspješnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak.

Izbjegavajte obaveze koje vas dodatno zamaraju.

Bik

U susretu sa voljenom osobom osmislite zabavu koja odgovara zajedničkim potrebama i ukusu. Priželjkujete emotivno zbližavanje. Ukoliko vam je stalo da poboljšate odnos sa poslovnim partnerima, prihvatite nečiji savjet i promijenite svoju strategiju. Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Blizanci

Nema razloga da se ističete u društvu voljene osobe. Stvari će same doći na svoje mjesto, budite strpljivi. Razmislite o korekciji poslovnih pravila, potrebno vam je novo i efikasnije rješenje. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane, konzumirajte više vitamina.

Rak

U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh i široke vidike za zajedničke planove. Nemojte rješavati tuđu brigu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmjerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. Prijaće vam više sati zdravog sna, opustite se.

Lav

Izbjegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namjere.

Pažljivije analizirajte saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namjere.

Prijaće vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Djevica

Prija vam nečije prisustvo. Budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima.

Osjećate potrebu da se rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži dio posla.

Nema potrebe da precenjujete lične mogućnosti, budite umjereni.

Vaga

Nalazite se u emotivnom neskladu. Više vam smeta partnerova euforija, nego osjećaj lične dezorijentisanosti i emotivna nesigurnost. Ako vam je stalo da sačuvate svoje poslovne interese, potrebno je da se poslužite malim lukavstvom ili nekim zaobilaznim metodama.

Škorpija

U susretu sa voljenom osobom, upotrijebite oprobani recept za emotivno zbližavanje. Dobra volja, čuda čini. Ponekad sve postaje relativno. Izbjegavajte varijantu sve ili ništa i različite izazove koji mogu da vas oštete. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Strelac

Izbjegavajte izazove ili osobu koja ima drugačije afinitete. Ponekad je nemoguće pomiriti suprotnosti. Ukoliko se previše uživljavate u ulogu dežurnog kritičara, očekuju vas negativne reakcije. Budite realni u procjenama.

Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Jarac

Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, zatražite emotivnu podršku. Budite mudri i prepustite prednost partneru.

Postoje sporne situacije, jer neko od saradnika vam zamjera na neažurnosti. Izbjegavajte novi poslovni sukob. Prijaće vam razgovor ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Vodolija

Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za zabrinutost.

Nalazite se u dobroj prilici da povlačite paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva. Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Ribe

Bez obzira na velika očekivanja, prihvatite ideju koju predlaže voljena osoba. Dok vi trpite zbog negativnih uticaja, vaši saradnici djeluju bezbrižno i ne obraćaju pažnju na vaše zamjerke. Podstičite kod sebe umjerenost i samokontrolu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana