Dnevni horoskop za 17. decembar

G.S.
Dnevni horoskop za 17. decembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Većina Ovnova bi trebalo danas da uživa u slobodnom vremenu i posveti se sebi i svojim prijateljima. Posao bi trebao da vam bude u drugom planu. Poslušajte svoje unutrašnje „ja“ kad su partnerski odnosi u pitanju. Nemojte pretjerano insistirati na sopstvenim stavovima i mišljenjima. Zdravlje vrlo dobro.

Bik

Bikovima drugi dan vikenda donosi opuštanje i uživanje u obavljanju običnih, rutinskih poslova. Ukoliko smanjite prevelika očekivanja, velika je vjerovatnoća da će vas zaobići i veće razočaranje na ljubavnom planu. Zdravlje bez značajnijih upozorenja.

Blizanci

Svi poslovni ciljevi su i te kako dostižni ako slijedite planove i ne odstupate od njih. Danas možete da očekujete i pomoć. Uživajte u pažnji koja vam može pristizati sa više strana od interesantnih, simpatičnih osoba. Zdravlje odlično.

Rak

Problem vam mogu predstavljati neke nezavršene obaveze iz prethodnog perioda, ali ćete uspjeti na kraju i to da završite. Ukoliko želite da uneste dinamiku u postojeći ljubavni život, preuzmite inicijativu i napravite prvi korak. Zdravlje odlično.

Lav

Ovo je dan predviđen prije svega za odmor, zato se maksimalno potrudite da ga za to i iskoristite. Svu energiju danas usmjerite ka ljubavi, budite pozitivni i učinite nešto lijepo za sebe i dragu osobu. Zdravlje odlično, piše Astroputnik.

Djevica

Ukoliko se držite svog detaljno isplaniranog plana nedjeljnih aktivnosti, nema razloga za brigu. Povoljan je trenutak da nekim finim gestom iznenadite dragu osobu. Može i neko putovanje, izlet. Zdravlje odlično.

Vaga

Dobar početak drugog dana vikenda obećava još uspešniji završetak svega što se danas imali na umu da uradite. Možete očekivati lepu priliku makar za koketiranje, flert. Uživajte u neobaveznom i opuštenom druženju. Zdravlje vrlo dobro.

Škorpija

Relativno miran drugi dan vikenda za većinu Škorpija da uživaju u krugu porodice ili pomognu nekom od ukućana. Dajte svoj doprinos koliko god možete da nesporazumije u komunikaciji sa dragom osobom svedete na što manju mjeru. Zdravlje vrlo dobro.

Strijelac

Obratite pažnju na nerealna poslovna obećanja. Polako, korak po korak i sve se da postići. Na krilima pozitivnog raspoloženja mnogo toga lepog možete napraviti u sferi ljubavi. Bez ozbiljnijih upozorenja što se zdravlja tiče.

Jarac

Potrudite se da bolje organizujete ovaj dan i, što je veoma važno, zatražite pomoć od provjerenih saradnika. Mogli biste danas da pokušate da pronađete balans između poslovnih i ljubavnih aktivnosti da se druga strana ne bi osjećala zapostavljeno. Zdravlje vrlo dobro.

Vodolija

Tokom ovog drugog dana vikenda nije realno očekivati krupne poslovne zaokrete kod većine Vodolija, ali za razmišljanje i pravljenje planova na tu temu svakako jeste. Ukoliko imate želju i volju da se sa posebnom pažnjom posvetite dragoj osobi i provedete što više vremena zajedno, evo idealne prilike da to i ostvarite. Zdravlje vrlo dobro.

Ribe

Obratite pažnju kome iznosite svoje ideje i planove, konkurencija vreba na svakom koraku. Događaji iz prethodnog perioda zahtevaju da se dobro zapitate šta u stvari želite i očekujete. Moguća glavobolja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana