Dnevni horoskop za 16. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 16. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način, ako imate dovoljno mašte sve je moguće promijeniti u pozitivnom pravcu. Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza možete riješiti svoje probleme. Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Bik

Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumijevanja od osobe koja se nalazi pod negativnim uticajem. Izbjegavajte poslovni rizik na koji vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila i da se zaštitite od neprijatnosti. Budite uzdržani, izbjegavajte afektivno ponašanje.

Blizanci

Nema razloga da se olako poigravate nečijim osjećanjima. Dobro razmislite, sve što činite ostavlja “emotivni trag” u zajedničkom životu. Djelujete nepovjerljivo prema saradnicima, potrebne su vam nove informacije da biste razjasnili zajedničke dileme. Važno je da izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Rak

Ne želite da propustite iznenadnu priliku za emotivno zbližavanje. Odgovorite na nečije “signale” ili na ljubavnu poruku. Privlače vas veliki poslovni izazovi ili mogućnost da oprobate svoje sposobnosti pod neobičnim uslovima. Nalazite se u sjajnoj formi.

Lav

U emotivnom smislu djelujete pomalo provokativno na voljenu osobu. Kontrolišite svoje strasti. Vaše ponašanje ukazuje na neskromnost ili na pretjerano isticanje ličnih sposobnosti, što remeti poslovnu saradnju. Usporite svoj ubrzani ritam.

Djevica

Neko vas dodatno zabrinjava svojim ćudljivim ponašanjem. Osjećate “pokajanje” zbog susreta sa jednom osobom. Izbjegavajte nove sukobe, potrudite se da pravilno koristite svoju praktičnu inteligenciju i intuitivne sposobnosti. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vaga

Postoje određene situacije koje treba izbjegavati, jer emotivno rivalstvo uvijek ostavlja i različite posljedice. Ne dopada vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Ipak, budite mudri i uzdržani pred saradnicima. Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Škorpija

Položaj Mjeseca utiče na vašu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje u odnosu na realnu sliku. Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Strijelac

Postoji dobar povod da prihvatite nečiji poziv za susret ili izlazak. Potrudite se da obradujete i usrećite voljenu osobu. Razočarani ste nečijim ponašanjem. Nema razloga da donosite ishitrene odluke, sačuvajte svoju poslovnu poziciju. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu.

Jarac

Prati vas romantično raspoloženje, tako da nečije riječi ili pogled u vama podstiču lavinu pozitivne energije i osjećanja. Djelujete snalažljivo u različitim situacijama, sve planirane obaveze možete da završite po ubrzanom postupku. Opustite se i akumulirajte pozitivnu energiju.

Vodolija

Brinete se bez pravog razloga, voljena osoba ne želi da vam povjerava misli. Ali, postupci dovoljno govore o nečijim osjećanjima. Bez obzira na vašu intelektualnu snalažljivost i efikasnost, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procjenu. Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Ribe

Ublažite ton kojim se obraćate voljenoj osobi. Obavezno prihvatite nečije izvinjenje. Izbjegavajte sukob sa osobom koja osporava vaš način razmišljanja i poslovne rezultate. Uvijek postoji zaobilazno rješenje. Izbjegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana