Dnevni horoskop za 16. januar

G.S.
Dnevni horoskop za 16. januar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Ponekad je teško podvući jasnu crtu ili postaviti znak jednakosti između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Ugledajte se na jednu uspješnu osobu iz svoje okoline i nemojte rizikovati bez prijeke potrebe. Završite započeti posao u predviđenom roku. Prijaće vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Bik

U susretu sa voljenom osobom nema razloga da insistirate na nekim sporednim događajima. Konsultujete saradnike prije nego što donesete konačnu odluku. Više glava može da smisli bolje rješenje. Prijaće vam relaksacija ili susret sa prijateljima.

Blizanci

Djelujete zabrinuto. Izbjegavajte princip kažnjavanja ili rivalstvo u odnosu sa voljenom osobom. Imate predosećaj da vas neko zavarava ili da vam izmiče dobra poslovna prilika. Sačekajte na bolje uslove. Važno je da pravilno kontrolišete svoje unutrašnje konflikte.

Rak

Potrebno je da objasnite partneru šta utiče na vašu iznenadnu zabrinutost ili rezigniranost. Nemojte potiskivati svoja osjećanja. Ne dozvolite da neko drugi govori u vaše ime, procijenite u kom trenutku treba da preuzmete kontrolu nad važnim događajima. Potrudite se da akumulirate pozitivnu energiju, opustite se.

Lav

U emotivnom smislu, nedostaje vam nečije prisustvo ili pažnja. Nemojte sebi dozvoliti da “zalutate” u pravcu pogrešne osobe. Neko vas nepotrebno kažnjava ili opterećuje dodatnim obavezama, ali vi prećutno pristajete na takav odnos. Izbjegavajte situacije koje vas iscrpljuju.

Djevica

Avantura može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Bolje je da se opredijelite za poznato društvo. Lično dostojanstvo ili veliki ponos vam ne dozvoljavaju da se upuštate u raspravu sa jednom osobom. Prijaće vam rekreacija ili hobi.

Vaga

Izbjegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namjere. Pažljivije analizirajte svoje saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namjere.

Prijaće vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Škorpija

Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, zatražite emotivnu podršku. Budite mudri i prepustite prednost partneru. Postoje sporne situacije, jer neko od saradnika vam zamjera na neažurnosti. Izbjegavajte novi poslovni sukob. Prijaće vam razgovor ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Strelac

Djelujete uznemireno, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života ili “emotivnu opomenu”. Pokušavate da skrenete pažnju okoline u pravcu svojih interesa. Međutim, postoje otežavajuće okolnosti koje vas usporavaju. Nema razloga da preuveličavate svoje mogućnosti.

Jarac

Pratite svoj “unutrašnji glas” ili predosjećaje koje imate u susretu sa bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor. Ukoliko vam je stalo da riješite svoje dileme, preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Vodolija

Nema razloga da sumnjate u svoja osjećanja ili riječi koje izgovora voljena osoba. Djelujete isuviše strogo. Neko vam nameće različite obaveze. Izbjegavajte javnu raspravu i situacije koje vas dodatno zamaraju. Prijaće vam dijetalna ili vitaminska ishrana.

Ribe

Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumijevanja za vaše izgovore. Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbjegavajte pretjeranu razmetljivost.

Prijaće vam izlazak ili susret sa prijateljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana