Dnevni horoskop za 15. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 15. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Imate dobre ideje i predlažete korisna rješenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje vašem uticaju. Potrudite se da poboljšate koncentraciju.

Bik

Važno je reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, planirajte emotivni susret ili neku atraktivnu zabavu. Ponekad stvari izgledaju suviše komplikovano. Ali, ako ne pokušate, kajaćete se. Vaša okolina djeluje podsticajno i dobronamjerno. Nalazite se u sjajnoj formi.

Blizanci

U odnosu sa voljenom osobom važno je da se oboje pridržavate dogovora. Nemojte kršiti ustaljena pravila. Neko osporava vaš uticaj. Budite promišljeni, pažljivije birajte saradnike od povjerenja i ugleda. Izbjegavajte pretjerivanje ili loše navike.

Rak

Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje vas usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju. Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja, upotrijebite svoje diplomatske manire. Podstičite kod sebe vedar duh i dobro raspoloženje.

Lav

Pokušajte da razumijete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Pred vama su različite obaveze koje zahtijevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju. Uživajte u svom svijetu intime.

Djevica

Ljubavna pažnja uvijek djeluje kao najbolji lijek za dušu. Opustite se u svom svijetu intime i u društvu bliske osobe. Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima, ali dodatni stres se loše odražava na vaše zdravstveno stanje. Razmislite na koji način treba da poboljšate svoju koncentraciju.

Vaga

Partner ne želi lako da se odrekne planova koje ima. Ali, neko mora prvi da popusti. Budite mudri. Susret sa jednom osobom na vas djeluje intrigantno, zbog toga ne uspijevate da prikrijete svoje neraspoloženje i zabrinutost. Prijaće vam psihofizička relaksacija.

Škorpija

U emotivnom smislu djelujete previše izbirljivo ili ćudljivo, tako da ne dobijate ono što priželjkujete i koliko zaslužujete. Nesporazumi koji postoje u krugu vaših saradnika uglavnom se svode na problem prioriteta.

Priuštite sebi kvalitetan odmor i dobru njegu.

Strijelac

Uljepšajte svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se ostvaruju u zajedničkom ritmu. Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cijenu. Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Jarac

Primećujete da partner ima neke tajne planove, što dodatno utiče na vašu nervozu ili na emotivnu nesigurnost. Važno je da se pravilno razumijete sa saradnicima oko raspodjele poslovnih obaveza. Nema razloga za brzopletost.  Prijaće vam psihofizička relaksacija.

Vodolija

Ponekad je teško podvući jasnu crtu ili postaviti znak jednakosti, između glasa razuma i nekontrolisanih emocija. Ugledajte se na jednu uspješnu osobu iz svoje okoline i nemojte rizikovati bez prijeke potrebe. Završite započeti posao u predviđenom roku. Prijaće vam psihološko opuštanje i relaksacija.

Ribe

Lakše vam je da svijet oko sebe posmatrate iz ružičaste perspektive u očekivanju da će se stvari u vašem životu riješiti same po sebi. Poslovna klima nije po vašoj mjeri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti. Dobro se osjećate kada učinite nešto korisno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana