Dnevni horoskop za 15. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 15. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Nemojte dozvoliti da prevlada sumnja prema voljenoj osobi. Mnoga pitanja koja imate za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nema potrebe da se opterećujete napornim obavezama.

Bik

Imate namjeru da osvojite nečiju naklonost, ali to činite na pogrešan način. Djelujete samouvjereno i energično. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Blizanci

Izbjegavajte osobu koja djeluje depresivno na vas. Ne dopada vam se nečija dvosmislenost kada se dogovarate o izboru zajedničke teme. Važno je da racionalno koristite vrijeme i energiju.

Rak

Planirajte romantičnu zabavu u dvoje. Konflikt pri rješavanju poslovnih interesa stvara dodatnu tenziju u odnosu sa saradnicima. Važno je da pravilno usmjeravate svoju kreativnu energiju.

Lav

Nema potrebe da preuveličavate svoje želje i interesovanja u susretu sa voljenom osobom. Lakomislenost da se nalazite ispred drugih predstavlja klasičan primjer pretjeranog samoljublja. Izbjegavajte konflikte i stresne situacije.

Djevica

Nalazite se u zabludi i na subjektivan način procjenjujete partnerovo ponašanje. Potrebno je da se pravilno  organizujete. Važno je da dobro profiltrirate svoje misli i osjećanja.

Vaga

Ljubavna pažnja uvijek djeluje kao najbolji lijek za dušu. Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima. Razmislite na koji način bi trebalo da poboljšate svoju koncentraciju.

Škorpija

Ukoliko vam nedostaje nečije prisustvo, potražite odgovarajuću zamjenu. Pažljivije posmatrajte svoju okolinu i promijenite neke ustaljene navike. Nema razloga da precjenjujete lične mogućnosti.

Strijelac

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku. Rano je da očekujete konkretne promjene u svojoj okolini. Prijaće vam vitaminska ishrana.

Jarac

Osmislite dobar plan i originalan nastup koji bi trebalo da zadovolji blisku osobu. Ukoliko ste zainteresovani za nove poslovne izazove potrebna vam je nova procjena. Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Vodolija

Ponekad treba isključiti razum, jer postoje stvari koje ne možete objasniti na osnovu logičkih pravila. Pogađa vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Važno je da uskladite misli i osjećanja.

Ribe

Htjeli ili ne, morate da prihvatite nečija pravila zajedničkog života. Uporno pokušavate da skrenete pažnju okoline u onom pravcu koji vama odgovara. Potrudite se da poboljšate svoju kondiciju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana