Dnevni horoskop za 15. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 15. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Mimo svoje volje pristajete na kompromisno rješenje ili na varijantu koju predlaže vaš partner. Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rješenje. Prijaće vam relaksacija.

Bik

Na zaobilazan način možete da ostvarite svoje namjere, ali nedostaje vam volja da se angažujete pred bliskom osobom. Ponekad određeni poslovni ciljevi opravdavaju upotrebu posebnog sredstva, ali sve ima svoju cijenu ili granicu. Upotrijebite svoju inteligenciju ili neke skrivene adute, kontrolišite napetost.

Blizanci

Partner tačno zna šta želi da ostvari. Bliska osoba ne dozvoljava da koristite nove izgovore za odlaganje zajedničkih planova. Ne treba da se opterećujete nečijim komentarima i propuštenom prilikom. Trenutni “gubitak” predstavlja novu lekciju o poslovnom ponašanju. Opustite se u bliskom društvu.

Rak

Partner očekuje da zablistate u punom sjaju. Možda to predstavlja određeni napor, ali uvijek vrijedi pokušati. Diplomatska nota ponekad postaje neizbježna, a poslovni kompromis predstavlja jedino ispravno rješenje. Potrebna vam je psihološka ravnoteža.

Lav

Važno je da razumijete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Ulivate veliko povjerenje jer u nekim kritičnim situacijama umijete da donesete ispravnu odluku. Nalazite se u sjajnoj formi.

Djevica

Ne razumijete partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Izbjegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje skriveni detalji koji se teže uočavaju. U večernjim satima prijaće vam izlazak, šetnja ili relaksacija.

Vaga

Kontrolišite svoje emotivne reakcije pred osobom koja ima drugačije afinitete ili interesovanja. Vaš optimizam i spremnost da se suočite sa različitim problemima djeluju pozitivno na okolinu.

Prijaće vam društvena afirmacija i prihvaćenost.

Škorpija

Izbjegavajte rivalstvo ili ljubomorne scene. Pokažite voljenoj osobi da imate slične potrebe i upotrijebite zrno mudrosti kada je neophodno. Uporno tražite izlaz iz komplikovanih situacija, ali neko vas dodatno opterećuje različitim zahtjevima.

Prijaće vam kreativan odmor i psihofizička relaksacija.

Strijelac

Partner ne obraća pažnju na vaše komentare, imate utisak da vas drži po strani u odnosu na neke “tajne planove”. Dokazivanje pravde u ovom trenutku nije vaš primarni cilj. Ne možete da utičete na nečije ponašanje. Pretjerana zabrinutost se loše odražava na vašu koncentraciju.

Jarac

Sačuvajte prisebnost u susretu sa voljenom osobom. Ponekad lako gubite osjećaj za realnost. Posmatrajte stvari sa više optimizma. Svoje poslovne planove možete da ostvarite na inteligentan način i bez suvišne priče. Prihvatite različite podsticaje. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutnjama.

Vodolija

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da započinjete prepirku ili da pravite novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovni uspjeh, većinu stvari možete da ostvarite bez uticaja sa strane. Posvetite pažnju stvarima koje djeluju pozitivno na vaše raspoloženje.

Ribe

Vama nedostaje strpljenje, a vašem partneru hrabrost ili impuls da se suoči sa zajedničkim problemima.

Ne dopada vam se nečija uloga u zajedničkim pregovorima, ali prije ili kasnije sve dođe na svoje pravo mjesto. Obratite pažnju na pravilniju ishranu i na zdravstvenu preventivu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana