Dnevni horoskop za 15. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 15. novembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Pratite svoj unutrašnji glas ili predosjećaje koje imate u susretu s bliskom osobom. Vaše srce će napraviti dobar izbor. Ukoliko vam je stalo da riješite svoje dileme preostaje vam da preuzmete stvari i kontrolu u svoje ruke. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Bik

Izbjegavajte osobu koja djeluje depresivno na vaše raspoloženje. Svoju pažnju usmjerite u pozitivnom pravcu. Ne dopada vam se nečije kritikovanje ili dvosmislenost kada se dogovarate o izboru zajedničke teme. Važno je da racionalno koristite svoje vrijeme i energiju.

Blizanci

Očekuje vas prijatno iznenađenje. Priuštite sebi neke lijepe sitnice i dobro društvo. Saradnja vas obavezuje na strogo poštovanje zajedničkih pravila, kao i na uvažavanje različitih afiniteta. Unosite više tečnosti u organizam.

Rak

U odnosu s voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke i s više poštovanja prihvatite ono što dobijate. Obratite pažnju na koristan savjet, uvijek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu zajedničkih rješenja. Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Lav

Partner se žali na vašu učestalu rasijanost ili zaboravnost. Ispravite na vrijeme svoje propuste. Tek kada budete spoznali pravu istinu shvatićete na koji način treba da rješavate svoje poslovno-finansijske dileme. Izbjegavajte loše navike ili depresivno raspoloženje.

Djevica

Izbjegavajte novu porodičnu ili partnersku raspravu. Najbolje se osjećate uz osobu koja razumije vaše ideje i emotivne potrebe. Zbog različitih pravila koja nameću određeni saradnici morate da prihvatite kompromis ili utešnu varijantu. Obratite pažnju na pravilniju zdravstvenu njegu.

Vaga

Jasno vam je da ne možete dobiti sve što emotivno priželjkujete, ali još uvijek ne znate na koji način da uživate u onome što imate. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak. Pretjerana zabrinutost loše utiče na vašu koncentraciju.

Škorpija

Djelujete nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osjećate žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama. Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzmete inicijativu. Izbjegavajte neumjerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

Strijelac

Ne zaboravite da postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva, nije dozvoljeno sve što vam se dopada. Vašu kritičku narav ili dodatnu upornost okolina tumači na različite načine. Ipak to vam neće smetati da nametnete svoje mišljenje. Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, prijaće vam neki vid sportske aktivnosti.

Jarac

Postoje određene situacije koje bi trebalo izbjegavati, jer emotivno rivalstvo uvijek ostavlja i različite posljedice. Ne dopada vam se nečija uloga ili ponašanje u poslovnim pregovorima. Ipak budite mudri i uzdržani pred saradnicima. Primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Vodolija

Budite diskretni, postoji mogućnost da neko razotkrije vaše tajne namjere. Partner budnim okom posmatra i prati vaše kretanje. Stalo vam je da se izborite za bolju poslovnu poziciju. Na sreću, djelujete veoma ubjedljivo na svoju okolinu. Unosite više vitamina i tečnosti u ishranu.

Ribe

Stišavajte svoje afekte. Bolje je da zatražite dobar savjet nego da emotivno rizikujete bez pravog povoda. Nedostaje vam koncentracija da se angažujete na različitim stranama. Nemojte donositi brzoplete odluke.

Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi, opustite se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana