Dnevni horoskop za 15. novembar

G.S.
Dnevni horoskop za 15. novembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Djelujete uznemireno. Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da provocirate novu ljubomornu scenu. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da nečija obećanja predstavljaju dovoljnu garanciju za poslovno-finansijski dobitak. Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga.

Bik

Potrebno je da se pridržavate provjerenih standarda. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem raspoloženju i senzibilitetu. Ukoliko se već upoređujete sa okolinom, znajte da je vaša prednost u tome što izbjegavate stereotipno ponašanje. Važno je da popravite raspoloženje.

Blizanci

Neko umije snažno da ustalasa vaše misli i osjećanja. Potrudite se da ispunite partnerova očekivanja. Ponekad sve izgleda relativno, oslonite se na nečiji savjet i zajedničku procjenu. Važno je da pravilno definišete svoje ciljeve. Izbjegavajte različite izazove koji vas psihički opterećuju.

Rak

Partner se žali na vašu učestalu rasijanost ili zaboravnost. Ispravite na vrijeme svoje propuste. Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rješavate svoje poslovno-finansijske dileme. Izbjegavajte loše navike ili depresivno raspoloženje.

Lav

Djelujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme ili loš predosjećaj u vezi jedne bliske osobe. Uspješni rezultati podrazumijevaju zajedničko povjerenje i dugoročniju saradnju. Postoje situacije koje ne možete rješavati samostalno. Prijaće vam šetnja, primijenite neku od tehnika relaksacije.

Djevica

Potrebno je da razumijete nečiju emotivnu slabost. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Izbjegavajte suviše naporne ili stresne situacije.

Vaga

Djelujete nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osjećate žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama.

Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzmete inicijativu. Izbjegavajte neumjerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.

Škorpija

Popustljivost pred voljenom osobom ne predstavlja znak emotivne slabosti. Opterećujete se pogrešnim idejama. Umijete da napravite dobru procjenu u poslovnim pregovorima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rješenja. Potrebno je da se rasteretite suvišnih briga i da olakšate svoju savjest.

Strijelac

Nema potrebe da gajite velike iluzije ili emotivna očekivanja pred osobom koju ne poznajete dovoljno. Lako se zanosite. Važno je da ne pričate previše pred osobom koja može da vas okarakteriše na pogrešan način. Budite diskretni. Poboljšajte svoju psihofizičku kondiciju.

Jarac

Razmislite na koji način treba da animirate jednu osobu. Izbjegavajte rivalstvo ili takmičarske uloge u odnosu sa ljubavnim partnerom. Nemojte očekivati nemoguća rješenja, već prikupite sve neophodne informacije o dobrim poslovnim prilikama. Obratite pažnju na uredniji način života i na pravilnu ishranu.

Vodolija

Imate utisak da vaš emotivni život nije dovoljno interesantan i uzbudljiv u onoj mjeri koliko biste željeli. Učinite nešto u tom pravcu. Potrudite se da preduhitrite ostale saradnike koji računaju na vašu nedovoljnu informisanost ili neupućenost u poslovne prilike. Podstičite kod sebe pozitivno raspoloženje.

Ribe

U susretu sa voljenom osobom, važno je da osjećate pozitivnu inspiraciju i pravi podsticaj. Sve je moguće ako imate dovoljno stila. Nema razloga za lažnu skromnost pred saradnicima, postavite uslove koji zadovoljavaju vaša interesovanja i potrebe. Nalazite se u sjajnoj formi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana