Dnevni horoskop za 15. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 15. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Moguće je da nečije riječi ulijevaju lažnu nadu, zato djelujete nepovjerljivo u susretu sa saradnicima. Nema razloga za razmetljivost u predstavljanju ideja. Nemojte ocjenjivati tuđe sposobnosti. Povremeno imate loš predosjećaj ili potrebu da provjeravate partnera. Rasteretite se od napornih situacija.

Bik

Ukoliko vas je neko povrijedio izjavom, nemojte ulaziti u verbalni duel sa osobom koja ima veliki uticaj na vašu okolinu. Važni su argumenti koje navodite, kao i nečija praktična podrška. Reagujte što prije kada je u pitanju osoba koja vam se dopada, što prije pokažete zainteresovanost biće srećniji ishod.

Blizanci

Ukoliko vam je stalo da planirane obaveze završite u predviđenom roku, zatražite nečiju intervenciju. Povremeno djelujete uznemireno i previše strahujete od susreta sa jednom osobom. Suviše ste zaneseni idejama, tako da ne uzimate u obzir i druge realne mogućnosti. Izbjegavajte obaveze koje vas čine nervoznima.

Rak

Vaš uspjeh ili dobitak u poslovno-finansijskom smislu u određenoj mjeri zavisi od susreta sa jednom uticajnom osobom. U ljubavnom životu stvari mogu biti ljepše nego što trenutno jesu, pod uslovom da djelujete inspirativno na partnera. Dajte sebi više oduška, važno je da neko razumije vaše želje i potrebe.

Lav

Ne budite nametljivi više nego što je potrebno pred osobom koja možda testira vaše intelektualne ili praktične sposobnosti i djeluje suviše radoznalo. Potrebna vam je određena doza tajanstvenosti i mudro rasuđivanje, posebno u nekim izazovnim situacijama. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Djevica

Poslovno-finansijski uspjeh zavisi od dogovora sa jednom mlađom osobom, stoga učinite sve što je potrebno da zadobijete nečije povjerenje ili naklonost. Pokažite partneru da posjedujete mnogo više od lijepih manira kojima umijete da zasjenite okolinu. Važno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Vaga

Probirljivost ponekad predstavlja pozitivnu osobinu, stoga nemojte dozvoliti da neko mijenja vašu taktiku ili kriterijume koje koristite pri izboru nove poslovne teme. Želje koje imate nisu nedostižne, ali zahtijevaju dodatno strpljenje i veliku upornost pred voljenom osobom. Usporite ubrzani ritam, opustite se.

Škorpija

Susret sa jednom osobom djeluje negativno na vaše raspoloženje ili koncentraciju, stoga nemojte dozvoliti da se to odražava na poslovne rezultate. Izbjegavajte neke sumnjive pozive ili nepotrebnu raspravu koju vam nameće bliska osoba. Uzdržite se od impulsivnih reakcija.

Strijelac

Nečija ideja ili poslovna ponuda za vas predstavlja pozitivan događaj. Pripremljeni ste za susret sa različitim osobama, ali i na brzu akciju koja će vam donijeti dobitak. U emotivnom susretu možda vaše oči ne vide dobro sve ono što vaš partner predosjeća. Potrebno je da akumulirate pozitivnu energiju.

Jarac

Nema razloga da se ponašate kao veliki optimista u procjeni poslovnih mogućnosti. Neko vam jasno daje do znanja da postoje utvrđena pravila koja utiču na saradnju. U susretu sa voljenom osobom umijete da se sporite zbog različitog mišljenja. Izbjegavajte brzopletost i impulsivne reakcije.

Vodolija

Lako je napraviti pogrešan izbor, stoga obratite pažnju na nečiji savjet. Izbjegavajte situacije koje prevazilaze vaše znanje ili praktično iskustvo. Čini vam se da partner djeluje intrigantno i da preuveličava obećanja. Važno je da sačuvate prisebnost duha i pozitivnu notu u raspoloženju.

Ribe

U vašem interesu je da se neki poslovni događaji sačuvaju u strogoj tajnosti, stoga izbjegavajte susret sa saradnicima koji postavljaju neke stroge uslove. Voljena osoba djeluje raspoloženo u raznim situacijama i jasno podržava vaša interesovanja, što predstavlja i dobar predznak. Planirajte omiljenu zabavu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana