Dnevni horoskop za 15. decembar

G.S.
Dnevni horoskop za 15. decembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način ako imate dovoljno mašte sve je moguće promijeniti u pozitivnom pravcu. Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Sa par dobrih poteza možete riješiti svoje probleme. Važno je da sačuvate pozitivno raspoloženje.

Bik

Zabrinuti ste zbog događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja. Nudi vam se dobra prilika kojom možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Potrebno je da provjerite nove informacije. Prijaće vam kreativan odmor i relaksacija.

Blizanci

U susretu sa voljenom osobom ne možete da uskladite različita interesovanja. Dok vi djelujete sumnjičavo, vaš partner reaguje suviše suzdržano. Dogovor sa jednom osobom više ukazuje na potencijalni promašaj, nego na novu mogućnost uspješne saradnje. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Rak

Bolje je da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju poznata pravila igre. Umor, loša koncentracija ili rasijanost predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. U večernjim satima prijaće vam opuštena atmosfera, akumulirajte pozitivnu energiju.

Lav

Planirajte susret ili neku atraktivnu zabavu udvoje. Ako ne pokušate, pokajaćete se. Vaša okolina djeluje pozitivno i neko velikodušno ispunjava zahtjeve koje postavljate. Važno je da sačuvate dobro raspoloženje.

Djevica

Važno je da se osjećate prijatno u krugu porodice. Osjećaj povjerenja ili bliskosti u vama budi neku skrivenu snagu. Mnoge stvari na poslovnoj sceni izgledaju drugačije nego što ih predstavlja neko od saradnika.

Prijaće vam neka lakša dijeta, izbjegavajte nezdravu hranu.

Vaga

Lakše vam je da svijet oko sebe posmatrate iz ružičaste perspektive u očekivanju da će se stvari u vašem životu riješiti same po sebi.

Poslovna klima nije po vašoj mjeri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti.

Dobro se osjećate kada učinite nešto korisno.

Škorpija

Partner djeluje prilično uznemireno što remeti i vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Svaki vid dobre preventive može biti od velike pomoći. Izbjegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

Strijelac

Često mijenjate raspoloženje ili odluke. Veću važnost ima ono što prećutkujete, nego stvari koje saopštavate svom partneru. Oslanjate se na ličnu procjenu, ali samostalnost ima svoju dobru i lošu stranu. Ne možete uvijek donijeti ispravnu odluku. Prijaće vam aktivan odmor i psihofizička relaksacija.

Jarac

Voljena osoba ponekad ima velike zahtjeve, ali vi umijete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite interesantnu zabavu udvoje.

Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno, da spojite lijepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zračite pozitivnom energijom.

Vodolija

Možda susret sa jednom osobom ne predstavlja vaš san o velikoj sreći, ali najavljuje novo iskustvo u emotivnom životu. Ukoliko vam je stalo da demonstrirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, pronađite sebi i odgovarajućeg suparnika. Obratite pažnju na pravilnu ishranu.

Ribe

Voljena osoba očekuje da dosljedno ispunite svoja obećanja. Teško vam je da uskladite potrebe i interesovanja.

Očekujete pozitivan odgovor ili određeno priznanje za svoj rad. Nemojte dozvoliti da vas neko isprovocira na impulsivno ponašanje.

Prijaće vam kreativna izolacija, primijenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana