Dnevni horoskop za 14. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 14. septembar

Danas je dan pun izazova, ali i prilika za rast i napredak za sve horoskopske znakove. Otkrijte kome su zvijezde naklonjene.

Ovan

Raspoloženi ste za novu romansu i ne krijete svoje namjere. Priželjkujete da ostvarite sve što vam se nalazi u srcu i duši. Nove ideje koje predlažete saradnicima potvrđuju vašu originalnost u razmišljanju i spremnost da prihvatite niz zajedničkih ciljeva. Emotivna afirmacija djeluje pozitivno na vaše psihofizičko stanje.

Bik

Nema razloga da ignorišete nezadovoljstvo koje primjećujete u svojoj porodici. Ozbiljnije razmislite o svojim propustima. Pretjerano eksponiranje ili nerazumno ponašanje u društvu saradnika na kraju donosi i određene posljedice. Usporite svoj ubrzani ritam i predahnite od napornih obaveza.

Blizanci

Prija vam nečije prisustvo. Budite diskretniji pri susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima. Osjećate potrebu da se rasteretite od nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži dio posla. Nema potrebe da precjenjujete lične mogućnosti, budite umjereni.

Rak

Prati vas loš dijalog u odnosu sa voljenom osobom, među vama postoje različita interesovanja i mjerila vrijednosti. Motivisani ste za poslovni uspjeh, stoga prihvatite takmičarsku atmosferu ili ideju koju vam predlaže jedna mlađa osoba. Nema potrebe da se opterećujete nekim ružnim događajima ili lošim slutnjama.

Lav

Izbjegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom o osjetljivim temama koje ni do sada niste uspjeli da zaključite. Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite poslovni kompromis ili neku utješnu varijantu. Važno je da smanjite svoju psihičku napetost ili nervozu.

Djevica

Pogađa vas nečije ponašanje ili odluka. Trudite se da potisnete svoje neraspoloženje, mada vam to baš i ne uspijeva. Vi raspolažete ubjedljivim argumentima, ali nekome nije stalo da istina ispliva na vidjelo. Očekujte teške pregovore. Večernje sate posvetite omiljenom hobiju i relaksaciji.

Vaga

Dok vi djelujete bezbrižno, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko indirektno osuđuje vaš način ponašanja. Umijete da se organizujete i sve obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Ispunjavate visoke kriterijume. Važno je da uskladite želje i realne mogućnosti.

Škorpija

Nema razloga da sumnjate u nečija osjećanja. Dozvolite sebi da vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Suočavate se sa novim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima. Uživajte u lijepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

Strijelac

Pokušajte da razumijete nečiju slabost. Nema potrebe da kažnjavate voljenu osobu. Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima i dodatne obaveze. Izbjegavajte konfliktne situacije i budite pažljiviji u saobraćaju.

Jarac

Primjećujete da partner lukavo i vješto ignoriše vaše ideje. Ne možete da utičete na nečiju volju i odluke. Izbjegavajte pretjerano eksponiranje u društvu saradnika. Uostalom, uvijek postoji faktor iznenađenja. Obratite pažnju na zdraviji način ishrane.

Vodolija

U momentima djelujete tajanstveno, ali partner nema dovoljno interesovanja ili volje da odgoneta vaše misli. Umijete da uspostavite dobru poslovnu kontrolu i da usmjeravate događaje u pravcu koji donosi praktične rezultate. Zračite pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem.

Ribe

Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Jasno predstavljate svoje namjere. Potrebno je da uljepšate svoje raspoloženje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana