Dnevni horoskop za 14. septembar

G.S.
Dnevni horoskop za 14. septembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

Izbjegavajte nepotrebna uzbuđenja ili izazovno koketiranje sa nepoznatom osobom. Sačuvajte emotivnu diskreciju. Važno je da provjeravate informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Ponekad je teško prihvatiti različita ograničenja.

Bik

Partner djeluje vrlo podsticajno i umije da preusmjeri vaše misli u pozitivnom pravcu. Nema razloga za dodatnu zabrinutost. Zamjerke koje vam neko upućuje ne predstavljaju veliki prekršaj. Ako je riječ o različitim stavovima, potrebno je da usaglasite poslovne interese.

Blizanci

Nemojte dozvoliti da vas neko emotivno zavarava. Potrebni su vam bolji kriterijumi prilikom izbora bliskog društva. Imate dobre ideje i predlažete korisna rješenja, ali neko od saradnika ne želi da se povinuje vašem uticaju.

 

Rak

Voljena osoba indirektno pokušava da utiče na vašu odluku, nema razloga da sumnjate u nečije iskrene namjere. Učinite sve što je potrebno da opravdate svoju ulogu u poslovnoj saradnji, pokažite dodatnu mjeru odgovornosti.

Lav

Partner ponekad ne razumije sve vaše ideje, potrebno je da se razjasnite oko zajedničkih nesporazuma. Privlače vas veliki izazovi, u vama se pokrenuo takmičarski impuls i ne možete da se zadovoljite sa prosječnim rezultatima.

Djevica

Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Nikako da uskladite svoje želje i potrebe u odnosu sa voljenom osobom. Zainteresovani ste za poslove koji donose novčanu nadoknadu ili materijalne aspekte. Jasno predstavljate svoje namjere.

Vaga

Ukoliko osjećate rezignaciju, razmislite u čemu ste pogriješili prema bliskoj osobi. Niko nije bezgrešan ni savršen. Potrebna vam je dobra koncentracija i moć opažanja u različitim situacijama. Oslonite se na svoje bogato iskustvo.

Škorpija

Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može kada postoji dobra volja i zajednički sklad. Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi. Uspjeh je moguće ostvariti u kombinaciji profesionalnih manira, iskustva i skrivenih aduta.

Strijelac

Partner se žali na vašu učestalu rasijanost ili zaboravnost. Ispravite na vrijeme svoje propuste. Tek kada budete spoznali pravu istinu, shvatićete na koji način treba da rješavate svoje poslovno-finansijske dileme.

Jarac

Nepotrebno se opterećujete različitim temama koje vas udaljavaju od drage osobe. Promijenite svoju orijentaciju u razmišljanju. Ne dopada vam se saznanje da trpite zbog nečije samovolje ili da se nalazite u u inferiornoj poziciji u odnosu na svoje saradnike.

Vodolija

Opterećujete se novim emotivnim slutnjama, ali to je odraz vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije. Susret sa jednom osobom na vas djeluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje ostalim događajima u kojima aktivno učestvuju vaši saradnici.

Ribe

Pažljivo analizirate voljenu osobu, ali ne možete da uskladite različite aspiracije i interesovanja koja vas udaljavaju. Opterećeni ste novim poslovnim planovima. Reagujete suviše temperamentno u situacijama kada treba pokazati diplomatske manire.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana