Dnevni horoskop za 14. oktobar

G.S.
Dnevni horoskop za 14. oktobar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

U susretu sa voljenom osobom važno je da tačno definišete svoje emotivne želje i spektar interesovanja koja imate. Neko u vama podstiče sumnju. Ipak, previše diskrecije sa vaše strane ostavlja negativan utisak na okolinu. Prijaće vam nečija blizina ili naklonost kao pozitivan podsticaj.

Bik

Jasno vam je da ne možete dobiti sve što emotivno priželjkujete, ali još ne znate na koji način da uživate u onome što imate. Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti, učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak. Pretjerana zabrinutost loše utiče na vašu koncentraciju.

Blizanci

Voljena osoba ima dobre namjere, ali ne uspijeva da vam dočara sve ono što biste željeli da čujete ili da vidite. Ne vjerujete u nečija obećanja i zato provjeravate različite informacije. Predostrožnost može da vas zaštiti od pogrešnih poteza. Izbjegavajte obaveze koje vas suviše zamaraju.

Rak

Planirajte susret sa jednom dragom osobom. Neko vas podstiče na dobro raspoloženje i emotivno izražavanje.

U prilici ste da završite posao što će vam donijeti psihološko olakšanje, ali ne i materijalnu korist. Budite dosljedni u svojim namjerama. Prijaće vam aktivan odmor i dobra njega.

Lav

U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage da prihvatite kompletnu istinu ili stvari koje vam se ne dopadaju. Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti. Širi pogled na moguća rješenja donosi veći uspjeh. Osjetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i povjeravanja.

Djevica

Suviše brinete bez razloga, partner trenutno ne želi da vam povjerava misli ili ono što osjeća. Budite strpljivi. Bez obzira na vašu snalažljivost u poslovnim susretima, postoje stvari koje se ne uklapaju u vašu početnu procjenu. Prijaće vam više sati dobrog sna, obratite pažnju na snove.

Vaga

Ne zaboravite da postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva, nije dozvoljeno sve što vam se dopada. Vašu kritizersku narav ili dodatnu upornost okolina tumači na različite načine. Ipak, to vam neće smetati da nametnete svoje mišljenje. Slobodno vrijeme posvetite rekreaciji, prijaće vam neki vid sportske aktivnosti.

Škorpija

Sve više počinje da vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje. Volite da gospodarite kompletnom situacijom. Zbunjuju vas odgovori koje dobijate od saradnika, jer svako ima svoju verziju priče ili lične interese koje podvodi pod zajednički dobitak. Izbjegavajte stresne i naporne situacije.

Strijelac

Ukoliko vam je stalo da utičete na partnerovo mišljenje, upotrijebite malo lukavstvo. Ali, u svemu sačuvajte pravu mjeru. Imate dovoljno smjelosti da kažete ono što mislite. Potrebno je da pokažete i određene diplomatske manire u poslovnim susretima. Prijaće vam neki vid sportske aktivnosti ili boravak u prirodi.

Jarac

Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Pokušavate da odredite svoje mjesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa provjerenim saradnicima. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Vodolija

Imate loš predosjećaj ili potrebu da provjeravate svog partnera. Djelujete napeto i sumnjičavo. Ne budite razmetljivi pri predstavljanju svojih ideja i nemojte ocjenjivati tuđe ponašanje ako za to ne postoji dobar povod. Potrebno je da se rasteretite napornih situacija, opustite se.

Ribe

Djelujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak i novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno da ispuni sva vaša očekivanja. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cijenu prekida poslovne saradnje. Prihvatite nečiji koristan savjet. Prijaće vam više sati čvrstog sna, obratite pažnju na snove.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana