Dnevni horoskop za 14. decembar

G.S.
Dnevni horoskop za 14. decembar

Svakog dana zvijezde nam donose nešto novo. Saznajte šta vam pripremaju za danas u poslu, ljubavi i zdravlju.

Ovan

Vaše nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i “emotivne žaoke” samo pogoršavaju zajednički odnos. Veliki efekti ponekad brzo iščezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima o poslovnim prilikama. Usmjerite svoje misli u pozitivnom pravcu, važno je da se opustite.

Bik

Nema razloga da se ponašate strogo prema partneru. Pokažite da imate dovoljno razumijevanja i emotivnog sluha. Neko ne obraća pažnju na vaš poslovni autoritet ili komentare koje upućujete. Potrebno je da uspostavite bolji model uspješne komunikacije. Izbjegavajte destruktivno ponašanje i loše navike.

Blizanci

Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju zadovoljstvom. Djelujete samouvjereno, imate dovoljno energije i dobar predosjećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Rak

Osjećate novi emotivni uzlet. Pokrenite svoju maštu i zavodničke sposobnosti kada se nalazite u društvu bliske osobe. Nema potrebe da se eksponirate u društvu saradnika, mudro sačekajte završnu fazu u poslovnim pregovorima. Važno je da kanališete svoju kreativnu energiju.

Lav

Imate utisak da voljena osoba ne razumije vaše namjere. Svako od vas je “priča za sebe”, sa tajanstvenim uvodom i neobičnim ponašanjem. Opterećeni ste različitim obavezama, ali okolina očekuje da rješavate pitanja od zajedničkog interesa i da djelujete dovoljno efikasno. Povjeravanje i razgovor imaju pozitivan uticaj na vaše psihičko stanje.

Djevica

Djelujete uznemireno, ali za razliku od vas, partner tačno zna šta želi ili osjeća. Stoga ne dozvoljava promjenu zajedničkih planova. Propuštenu priliku ne treba posmatrati kao veliki gubitak, već kao dobar podsticaj za buduće poslovno-finansijske planove. Planirajte omiljenu zabavu kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga

Nemojte dozvoliti da se nepotrebno sukobljavate sa voljenom osobom. Odgovorite na nečije signale ili na emotivnu poruku. Interesuju vas neke skrivene informacije. Stalo vam je da se dokazujete kroz različite izazove i u neobičnim situacijama. Potrebno je da poboljšate koncentraciju.

Škorpija

Ne možete da ostanete ravnodušni u različitim situacijama pred bliskom osobom. Neko podstiče vaše nezadovoljstvo. Ako vam je stalo da sačuvate dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa novim izazovima. Izbjegavajte nepotrebna uzbuđenja, prijaće vam relaksacija.

Strijelac

Primjećujete da voljenoj osobi nedostaje emotivna hrabrost ili iskrenost da izrazi svoje namjere. Razmislite o svojim manama. Neko pokušava da vam nametne svoje rješenje ili određene uslove. Nema razloga da se upuštate u javnu raspravu. Prijaće vam neka sportska aktivnost ili relaksacija.

Jarac

Stvari ponekad izgledaju potpuno drugačije od prvog utiska koji imate. Postupite po svojoj savjesti u susretu sa voljenom osobom. Ne treba da se opterećujete različitim kriterijumima. Svako od saradnika ima svoj način interpretacije događaja. Rasteretite se suvišnih briga, uljepšajte svoje raspoloženje.

Vodolija

Postavljate suvišna pitanja bliskoj osobi i na takav način indirektno podstičete novu sumnju. Nema razloga za zabrinutost. Nalazite se u dobroj prilici da povlačite paralelne poteze, stoga budite promišljeni pri izboru novih poslovnih tema ili ciljeva. Obratite pažnju na svoje zdravstvene mogućnosti.

Ribe

Objasnite partneru da vas povezuju slične želje i afiniteti, kao i da ne treba oklijevati pred zajedničkim izazovom. Provjerite svoju sreću. Osjećate kreativnu inspiraciju i djelujete pozitivno na svoju okolinu. Važno je da se angažujte na različitim stranama. Nalazite se u sjajnoj formi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana