Dnevni horoskop za 14. decembar

G.S.
Dnevni horoskop za 14. decembar

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje

Ovan

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili intimno povjeravanje.

Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odrazi na vašu koncentraciju ili da vas neko ulovi u zamku.

Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.

Bik

Latentna nesigurnost koju osjećate proizlazi iz emotivne slabosti ili nesposobnosti da se odlučno suprotstavite jednoj bliskoj osobi.

Potrebno je da realno procijenite situaciju na poslovnoj sceni. Djelujete oprezno i ne vjerujte u sve što vidite ili čujete u susretu sa saradnicima.

Izbjegavajte situacije u kojima osjećate psihološki pritisak.

Blizanci

Izbjegavajte euforično raspoloženje u društvu voljene osobe, na takav način podstičete novu sumnju u svoje namjere.

Pažljivije analizirajte saradnike i njihovu reakciju. Ponekad je teško utvrditi pravu istinu i nečije skrivene namjere.

Prijaće vam lakša dijeta i vitaminska ishrana.

Rak

Ulazak u neku zabranjenu zonu, ali i poriv za avanturom može da vas razočara. Imate ambiciozne planove i neskromne želje, međutim vaš uspjeh zavisi od nekoga sa strane.

Podstičite kod sebe strpljivost i samokontrolu.

Lav

U duhu emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće vam nečija pažnja i naklonost. Na vama je da stvorite osnovne uslove i da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspješno realizuje vaše ideje. Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Djevica

Neko vam šalje pozitivne signale i sa nestrpljenjem očekuje vaše prisustvo. Uživajte u emotivnim kontaktima koji vas ispunjavaju zadovoljstvom. Djelujete samouvjereno, imate dovoljno energije i dobar predosjećaj da se oprobate u novim poslovnim situacijama. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Vaga

U odnosu sa voljenom osobom nemojte tražiti nemoguće ustupke, sa više poštovanja prihvatite ono što dobijate. Obratite pažnju na koristan savjet, uvijek postoji mogućnost da se ostvari poslovni dogovor koji vodi u pravcu zajedničkih rješenja. Potrebno je da poboljšate svoju psihofizičku kondiciju.

Škorpija

U susretu sa bliskom osobom morate imati dovoljno snage da prihvatite kompletnu istinu ili stvari koje vam se ne dopadaju. Pažljivo analizirate nove događaje na poslovnoj sceni i otkrivate različite nepravilnosti. Širi pogled na moguća rješenja donosi veći uspjeh. Osjetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora i povjeravanja.

Strijelac

Djelujete napeto i uznemireno. Zabrinjavaju vas ljubavne dileme ili loš predosjećaj u vezi sa jednom bliskom osobom. Uspješni rezultati podrazumijevaju zajedničko povjerenje i dugoročniju saradnju. Postoje situacije koje ne možete rješavati samostalno. Prijaće vam šetnja, primijenite neku od tehnika relaksacije.

Jarac

Uz sve uvažavanje razuma treba da pratite i svoj “unutrašnji glas” ili ritam osjećanja.

Stvari procjenjujete na osnovu praktične primjene ili njihove upotrebne vrijednosti. Učinite nešto u prilog boljem raspoloženju.

Vodolija

Potreban vam je trenutak inspiracije, da pokrenete lavinu nečijih osjećanja i da osjetite intimnu sreću.

Stalo vam je da se ponašate kao perfekcionista koji sve stvari drži pod strogom kontrolom. Nalazite se u sjajnoj formi.

Ribe

Važno je da se pripremite za romantičan susret. Neko vas dodatno podstiče na maštovitost i pozitivno raspoloženje.

Ponekad je teško pomiriti suprotna gledišta koja postoje u rješavanju poslovnih interesa. Nemojte dozvoliti da vam neko nameće inferioran položaj. Nema razloga za veliku zabrinutost, opustite se.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana