Dnevni horoskop za 14. avgust

G.S.
Dnevni horoskop za 14. avgust

Pročitajte šta vas očekuje danas u astrološkom smislu.

Ovan

Možda niste danas u potpunom skladu fizičke i mentalne energije, ali situacija bi trebalo da bude bolja čim se posvetite novim konkretnim profesionalnim obavezama. Ako vas unervoze sitnice iz prošlosti, ne potežite ozbiljnije priče nećete imati koristi.

Bik

Veoma je važno da dobro iskoristite ovaj dan za punjenje radnih baterija, jer vas već od početka sljedeće sedmice čeka dosta poslovnih obaveza. Razumijevanje i podrška drage osobe biće vam od izuzetnog značaja da biste odagnali neke misli i dileme vezane za prošlost.

Blizanci

Prosječan i relativno miran dan Blizancima neće moći ništa da poremeti. Posvetite se odmoru i opuštanju. Nema razloga za krupne promjene u odnosu sa dragom osobom, ali vrlo je vjerovatno da ćete dobiti prijedloge kako da poboljšate postojeći odnos.

Rak

Iako su svi najvažniji detalji za nove radne obaveze pod vašom kontrolom, moguće je da danas sami sebi zakomplikujete život zbog mnogo planova unaprijed. Mogli biste da očekujete par smicalica danas, ali isto tako zajedničkim snagama sve možete uspješno izbjeći.

Lav

Nema razloga za žurbu i veliku nervozu, bez obzira što vas pojačan obim obaveza očekuje u narednom poslovnom periodu. Odličan dan imaće oni predstavnici koji su voljni i željni avanture i dobrog provoda. Uživajte.

Djevica

Većina vaših planova za današnji odmor trebalo bi da bude i realizovana i to u društvu najbližih. Nema nagovještaja za neke bitne promjene, eventualno da se malo pozabavite nekim vašim ličnim stavovima po pitanju ljubavi.

Vaga

Povoljan dan je pred Vagama da se aktiviraju i pokažu neke od svojih kreativnih vještina na djelu. Dobar dan u sferi ljubavi imaće svi predstavnici ovog znaka koji žele i mogu da na adekvatan način odgovore pažnji koju dobijaju od voljene osobe.

Škorpija

Današnji dan trebalo bi prije svega da iskoristite za odmor i relaksaciju, a što se poslovnih aktivnosti tiče, odradite samo ono najhitnije. Ne bi trebalo da vam bude dosadno na ljubavnom planu, tako da imate povoljnu priliku da neku ljubavnu akciju sprovedete u djelo.

Strijelac

Možda ste malo umorniji nego što ste željeli da budete drugog dana vikenda, ali ipak vedro i sa optimizmom očekujete sljedeće poslovne izazove. Dobar je period za druženje, za izlaske provod i uživanje. A neki možda planiraju i odu na putovanje u inostranstvo.

Jarac

Većina najtipičnijih Jarčeva vjerovatno je već spremna za početak naredne radne sedmice. Mogli biste i vi nekim finim iznenađenjem da uzvratite na znake pažnje koje vam nesebično poklanja voljena osoba.

Vodolija

Opušten dan je pred Vodolijama. Doduše, nije isključeno da obavite par važnih razgovora o nekim važnim poslovnim detaljima. Potrudite se da ovaj dan maksimalno iskoristite za opušteno, relaksirajuće druženje sa voljenom osobom i možda je nečim prijatno iznenadite.

Ribe

Iako vas očekuje potpuno miran i opušten dan za uživanje, nije na odmet da još jednom provjerite najvažnije tačke poslovnog plana za sutra. Konkretnim djelima pokažite koliko vam je stalo do voljene osobe i vašeg partnerskog odnosa. Uživajte.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana