Dnevni horoskop za 13. jun

G.S.
Dnevni horoskop za 13. jun

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi i kako će vas služiti zdravlje.

Ovan

U emotivnom smislu očekuje vas novo zadovoljstvo koje će obilježiti vaš odnos sa voljenom osobom. Uvijek postoji i lakši i teži put do uspjeha, stoga prihvatite korisnu ideju koju predlažu vaši saradnici. Nalazite se u sjajnoj formi.

Bik

Partner iznenada donosi novu odluku koju ne želi da objašnjava. Budite dovoljno strpljivi, sve će doći na svoje mjesto. Suviše forsirate lične ciljeve, tako da vaši saradnici reaguju na različite načine. Važno je da sačuvate dobar odnos sa saradnicima. Potrudite se da poboljšate koncentraciju i kondiciju.

Blizanci

Partner djeluje sumnjičavo i to se odražava na vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje vas nepotrebno razdvajaju. Očekuju vas različite obaveze, potrebno je da se dobro organizujete u susretu sa saradnicima. Na vrijeme zatražite nečiju podršku. Izbjegavajte naporne situacije koje vas psihološki uznemiravaju.

Rak

Planirajte neku omiljenu zabavu ili emotivni susret, prijaće vam veselo društvo i nečija pažnja. Na vama je da pokrenete inicijativu u dobrom pravcu, a na nekom drugom da realizuje vaše ideje. Priuštite sebi neke lijepe sitnice, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Lav

Nedostaje vam nečije prisustvo ili emotivni podsticaj. Suviše ste zaokupljeni raznim temama koje vas udaljavaju od voljene osobe. Važno je da se dobro organizujete i da poštujete poslovni dogovor u predviđenom roku. Potrebno je da ostvarite psihološku ravnotežu.

Djevica

U susretu sa voljenom osobom važno je da tačno definišete svoje emotivne želje i spektar interesovanja koja imate. Neko u vama podstiče sumnju. Ipak, previše diskrecije sa vaše strane ostavlja negativan utisak na okolinu. Prijaće vam nečija blizina ili naklonost, kao pozitivan podsticaj.

Vaga

U susretu sa voljenom osobom upotrijebite oprobani recept za emotivno zbližavanje. Dobra volja čuda čini. Ponekad sve postaje relativno. Izbjegavajte varijantu sve ili ništa i različite izazove koji mogu da vas oštete. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Škorpija

Postoji osoba koja u vama pokreće snažne emocije, usmjerite misli ka zajedničkim temama. Uživajte uz blisku osobu. Nema potrebe da zaključujete na osnovu prvog utiska, sačekajte prigodan trenutak. Imate dovoljno iskustva da se zaštitite od loših uticaja. Radost srca djeluje ljekovito u svakom pogledu.

Strijelac

Izbjegavajte novu porodičnu ili emotivnu raspravu. Najbolje se osjećate uz osobu koja razumije vaše emotivne potrebe. Pokušavate da osmislite nova i korisna rješenja, ali vaša okolina nema dovoljno sluha ili volje da vam se pridruži. Obratite pažnju na pravilnu zdravstvenu njegu.

Jarac

Važno je reagujete u pravom trenutku pred voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, planirajte emotivni susret ili neku atraktivnu zabavu. Ponekad stvari izgledaju suviše komplikovano. Ali, ako ne pokušate, kajaćete se. Vaša okolina djeluje podsticajno i dobronamerno. Nalazite se u sjajnoj formi.

Vodolija

U emotivnom životu ne uspijevate da privučete nečiju pažnju, čak ni uz pomoć malih trikova koje lukavo smišljate. Susret sa jednom osobom nije ispunio vaša velika očekivanja, stoga razmislite o nekom alternativnom rješenju. Izbjegavajte situacije koje vas uznemiravaju.

Ribe

Lakše vam je da svijet oko sebe posmatrate iz ružičaste perspektive u očekivanju, da će se stvari u vašem životu riješiti same po sebi. Poslovna klima nije po vašoj mjeri, ali sve se svodi na pravilno opažanje i na dobru reakciju. Uskladite svoje želje i mogućnosti. Dobro se osjećate kada učinite nešto korisno.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana